Yaz spor okullarında sertifika sevinci

Yaz spor okullarında sertifika sevinci

Bursa Büyükşehir Belediyespor bünyesinde düzenlenen yaz spor okullarının basketbol, voleybol ve karate branşlarında birinci dönem tamamlandı. İlk dönemi başarıyla bitiren küçük sporcular sertifikalarını düzenlenen törenle aldı.

2011.07.16 10:21 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Spor
A
Yaz spor okullarında sertifika sevinci

Sağlıklı kentlerin ancak sağlıklı bireylerden oluşacağından hareketle yeni neslin spora yönlendirilmesi amacıyla kentin her köşesinde spor tesisi yatırımlarına ağırlık veren Büyükşehir Belediyesi, diğer taraftan da düzenlendiği yaz spor okullarıyla çocukları sporla buluşturmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyespor bünyesinde 20 Haziran'da başlayan yaz spor okullarında basketbol, voleybol ve karate branşlarında ilk dönem tamamlandı. Üç branşta ilk dönemi başarıyla tamamlayan kursiyerler, sertifikalarını düzenlenen törenle aldı.

"Spor çocuklarımızın zihin gelişimini de sağlıyor"
Büyükşehir Belediyespor Başkan Yardımcısı İlhan Satık, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altın ve Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Cemal Vardar'ın da katıldığı törene küçük sporcuların aileleri de ilgi gösterdi. Törende konuşan Büyükşehir Belediyespor Başkan Yardımcısı İlhan Satık, "Çocuklarımızın yaz aylarını sağlık dolu bir ortamda geçirmeleri ve zararlı alışkanlıklardan uzak kalmaları amacıyla düzenlediğimiz yaz okulunda ilk dönemi tamamladık. Spor, beden sağlığı yanında fikir, ruh sağlığı ve zihin gelişimi açısından da önem taşıyor. Bu yıl olduğu gibi bundan sonraki yıllarda da gençlerimizi düzenlendiğimiz programlara katılmaya davet ediyoruz" dedi.
Büyükşehir Belediyesi'nin futbol dışındaki branşlarda da takdire şayan çalışmalara imza attığını ifade eden Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Cemal Vardar ise, bu çalışmaların artarak devam edeceğine inandığını söyledi.
Yaz spor okullarını başarıyla tamamlayan küçük sporculara sertifikaları Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altın, Büyükşehir Belediyespor Başkan Yardımcısı İlhan Satık ve Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Cemal Vardar tarafından verildi.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2011.07.16 10:21 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Zeynep Çelik
A