Yavru kedi 10 gün sonra kurtarıldı

Yavru kedi 10 gün sonra kurtarıldı

İstanbul Maltepe'de yavru kedi düştüğü kuyudan 10 günün sonunda kurtarıldı.

2022.08.08 11:54 - Son Güncellenme: 2022.08.08 11:58 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Yavru kedi 10 gün sonra kurtarıldı
01:38 Yavru kedi 10 gün sonra kurtarıldı

İLGİLİ VİDEO

Yavru kedi 10 gün sonra kurtarıldı

Maltepe Altayçeşme Mahallesi Seri Sokak'ta üstü açık kuyuya yavru kedi düştüğü fark edildi. Yavru kediyi kurtarabilmek için bölgeye itfaiye ekibi sevk edildi.

Makaralı sistemli merdiven oluşturularak indirilen itfaiye eri kuyunun dibinde 5 ayrı drenaj boru bağlantısı bulunduğunu yavru kedinin bunlardan birisine girdiğini belirledi. İtfaiye erleri kuyunun iş makineleri ile açılması yerine hayati tehlikesi bulunmadığını göz önüne aldıkları yavru kediyi beslemeye ve su bırakmaya karar verdi.

Yavru kedinin kurtarılması için 9 gün boyunca yapılan tüm denemeler sonuç vermedi. 10'uncu günde itfaiye erinin inmesi yerine kapan indirildi. Yavru kedinin yem yemek için gelmesi ile kapana girmesi ardından itfaiye eri indirildi. İtfaiye eri kapana sıkışan yavru kediyi 10.'uncu günde kurtardı.

İtfaiye erlerinin bu çabası ardından mahalle sakinlerinden biri yavru kediyi sahiplenirken kuyunun üzeri kapatıldı.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2022.08.08 11:54 - Son Güncellenme: 2022.08.08 11:58 - HABER MERKEZİ
A