Yattığı yerden Grammy Ödülü'nü kaptı!
Ünlü şarkıcı Adele rahatsızlığından dolayı katılamadığı 56. Grammy Müzik Ödülleri'nde en iyi film şarkısı ödülünü aldı.
2014.01.27 18:06 - Son Güncellenme: 2014.01.27 18:07 - Magazin - HABER MERKEZİ
Dünya'nın en çok tanınan ve dinlenen seslerinden olan İngiliz şarkıcı Adele 56. düzenlenen Grammy Müzik Ödülleri'ndeki 10. ödülünü yatak odasından aldı.
56. Grammy Müzik Ödülleri Töreni'nde yüzlerce şarkıcı kırmızı halı üzerinde en şık halleri ile poz verdi ve ödül kazanma umudu ile törene geldi fakat İngiliz şarkıcı Adele yatağında yatarak bu seneki 10. ödülünü kazanmış oldu.
Ünlü şarkıcı 56. Grammy Ödül Töreni'ne katılamamasına rağmen sosyal paylaşım sitesi twitter'dan yolladığı mesaj ile ödülünü kabul etti ve kendisini bu ödüle layık görenlere teşekkür mesajı yayınladı.
Kişisel twitter hesabından yayınladığı mesajında 'Keşke bende orada olabilseydim! Teşekkürler Grammy! (Whaaa benim 10. ödülüm) Herkese iyi akşamlar. Artık yatağımda huzurlu bir şekilde yatabilirim' yazarak hem bu seneki başarısını takipçileri ile paylaştı hem de kendisini ödüle layık görenlere teşekkür etti.
İngiliz şarkıcı Adele geçtiğimiz sene vizyona giren James Bond filmi için yazdığı 'Skyfall' şarkısı ile Oscar, Golden Globe ve Grammy En İyi Film Şarkısı ödüllerine layık görüldü.