Yasmin Erbil: Siz delirmişsiniz!

Yasmin Erbil: Siz delirmişsiniz!

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil'in adına sahte hesap açıldı. Yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren 25 yaşındaki Yasmin Erbil, ayakları adına açılan sahte Instagram hesabına isyan etti.

2021.07.13 18:29 - Son Güncellenme: 2021.07.13 18:30 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Yasmin Erbil: Siz delirmişsiniz!

Şovmen Mehmet Ali Erbil'in Nergis Kumbasar ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Yasmin Erbil'in adına Instagram'da sahte hesap açıldı.

"SİZ DELİRMİŞSİNİZ!" 

"Yasmin Erbil'in ayakları" isimli sayfada, "Dünyalar güzeli Yasmin Erbil'in dünyalar güzeli ayakları için açılmış bir hayran hesabıdır" açıklamasına yer verildi.

İsyan eden Erbil Erbil, 109 takipçisi bulunan sayfanın ekran görüntüsünü, "Siz delirmişsiniz!" notuyla Instagram'dan paylaştı.

"HAYATIMDA KİMSE YOK" 

Öte yandan geçtiğimiz haftalarda basketbolcu Can Korkmaz ile aşk yaşadığı iddia edilen Yasmin Erbil, "Benim arkadaşım, haberler doğru değil. Öyle bir şey yok" açıklamasını yapmıştı.

Yasmin Erbil, gazetecilerin, "Hayatınızda biri var mı?" sorusuna ise, "Ama sen çok kötüsün... Yok yok, kimse yok" şeklinde yanıt vermişti.

"KİMSEYE EYVALLAHIN OLMUYOR" 

Yasmin Erbil, geçtiğimiz aylarda "Mehmet Ali Erbil'in kızı olmak nasıl bir duygu?" sorusunu, "Aslında kimseye eyvallahın olmuyor, o bayağı güzel" şeklinde cevaplamıştı.

Usta oyuncu Nergis Kumbasar, yaz tatili için kızı Yasmin ile birlikte yurt dışı planı yaptı. Kumbasar ve kızı Yasmin Erbil, tatil için birlikte Dubai'ye uçtu.

ELLERİYLE AKBABA BESLEDİ

Geçtiğimiz gün Dubai'de safariye çıkan Yasmin Erbil, güneşten korunmak için peçe taktı. Çölde gezinti yapan anne kızın elleriyle akbaba beslediği anlar ise sosyal medyada gündem oldu.

Erbil'in paylaştığı tatil fotoğrafını babası Mehmet Ali Erbil de beğendi. Yasmin Erbil, yeni sezonda ise babası Mehmet Ali Erbil'le birlikte Çarkıfelek yarışmasıyla ekrana dönmeye hazırlanıyor.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2021.07.13 18:29 - Son Güncellenme: 2021.07.13 18:30 - HABER MERKEZİ
A