Yasmin Erbil'den Dubai pozları

Yasmin Erbil'den Dubai pozları

Ekranların sevilen ismi Nergis Kumbasar, Mehmet Ali Erbil ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Yasmin Erbil ile birlikte Dubai'ye uçtu. Zaman kaybetmeden plaja inen Erbil'in pozlarına beğeni yağdı.

2021.06.23 15:29 - Son Güncellenme: 2021.06.23 15:29 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Yasmin Erbil'den Dubai pozları

Usta oyuncu Nergis Kumbasar, yaz tatili için kızı Yasmin ile birlikte yurtdışı planı yaptı. Kumbasar ve kızı Yasmin Erbil, tatil için birlikte Dubai'ye uçtu.

Dubai'ye iner inmez kalacakları tesise giden Erbil, zaman kaybetmeden plaja koştu. Erbil, güneşin tadını çıkardığı anları sosyal medya sayfasından paylaştı.

Instagram'da 275 bin takipçisi olan Yasmin Erbil'in "Biraz hindistan cevizi ister misin?" notuyla paylaştığı pozlarına beğeni ve yorum yağdı.

DEKOLTEYE SANSÜR

Uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden Mehmet Ali Erbil'in, geçtiğimiz aralık ayında kızı Yasmin'in bu fotoğrafını sansürleyerek paylaşması dikkat çekmişti.

"ASİ DEĞİL, MİNNOŞUM"

Geçtiğimiz ay Women's Style dergisine konuşan Erbil, "Asi ve serseri ruhlu değilim. 'Şunun kızıyım, şöyle bir ismim var' deyip kendimden başkası gibi davranmadığım için asi gibi algılanıyorum. Ama gerçekte minnoşum" demişti.

Babası hastayken gezdiği için eleştirilen Yasmin, "Kendisi 'kızım sosyal hayatını benim için durdurma' Ben seni tanıyorum. Böyle sen kötü olacaksın' diyerek bana izin verdi" ifadelerini kullanmıştı.

 

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2021.06.23 15:29 - Son Güncellenme: 2021.06.23 15:29 - HABER MERKEZİ
A