YAŞLI KADINI 10 YERİNDEN BIÇAKLADI

YAŞLI KADINI 10 YERİNDEN BIÇAKLADI

Ysşlı kadın, evinde 100 yerinden bıçaklanarak öldürüldü.

2011.02.17 09:57 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
YAŞLI KADINI 10 YERİNDEN BIÇAKLADI

Edirne cinayetlerle sarsılıyor. Edirne'nin Havsa ilçesine bağlı Şerbettar köyünde 8 yaşındaki Hasret Karakoç'un öldürülmesinin ardından şehir merkezinde de 65 yaşındaki bir kadın, evinde 100 yerinden bıçaklanarak öldürüldü.
Edirne'de, kendisine ait evde tek başına yaşayan Seniha Yokuş (65), yaklaşık 100 kez bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu.
Edirne, bir günde yaşanan iki ayrı vahşi cinayetin şokunu yaşıyor. Bugün akşam saat 18.00 sıralarında Şükrüpaşa Mahallesi Bülent Ecevit bulvarı Mürsay Sitesi B Blok'taki apartmanın ikinci katında tek başına yaşayan Seniha Yokuş, bıçakla öldürülmüş olarak bulundu. Yokuş'un oturduğu evden gelen sesler üzerine komşularının haber vermesiyle olay yerine gelen polis ekipleri, kapısı açık olan evden içeriye girdiklerinde yaşlı kadının bıçaklanarak öldürüldüğünü gördüler.
Acı haberi alan Seniha Yokuş'un kızı Çiğdem Yokuş, apartmanın önünde sinir krizleri geçirdi. Yakınları tarafından sakinleştirilmeye çalışılan Çiğdem Yokuş, "Ben annemi bugün bıraktım. Neden, Allah'ım? Seni ben nasıl bıraktım, annem?" diye feryat etti.
Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı incelemede, evinin kapısının zorlanmadan açıldığı ve Seniha Yokuş'un en az 100 bıçak darbesi ile vahşice öldürüldüğü belirlendi. Yaklaşık 2 saat süren polis ve savcının yaptığı incelemenin ardından yaşlı kadının cenazesi Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Apartman çevresinde inceleme yapan polis ekipleri çevredeki çöp konteynırlarında ve apartman çevresinde bıçak ve katil zanlısına ait iz aradı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2011.02.17 09:57 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A