Yasak ilişki yaşadığı kişi dolandırdı

Yasak ilişki yaşadığı kişi dolandırdı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ağızları açık bırakan bir olay yaşandı. Evli olan Erol Karakoç, eşiyle birlikte katıldığı canlı yayında, Nursel isminde bir sevgilisi olduğunu ve onun kuzeni Cansu tarafından dolandırıldığını anlattı. Karakoç, iyi niyetinden dolayı kandırıldığını söyleyerek "Kadınlığını kullanıp beni kirletti" dedi. Erol Karakoç'un açıklamaları sonrası eşi Nagihan Karakoç'un tepkisi şoke etti.

2021.04.02 18:04 - Son Güncellenme: 2021.04.02 18:05 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Yasak ilişki yaşadığı kişi dolandırdı

Erol Karakoç ve eşi Nagihan Karakoç'un anlattıkları ekran başındaki izleyicileri şaşkına çevirdi. Sevgilisi Nursel Yüksel tarafından dolandırıldığını söyleyen Erol Karakoç, 1 milyon 200 bin TL borca girdiğini açıkladı.

Karakoç, "Sevgilim Nursel paramı aldı. Benimle birlikte olmak istedi. Arabada üstüme atladı. Beni kirletti. Alkollüydü. Kadınlığını kullandı. Kaçacak yer, yapacak bir şey yoktu" ifadelerini kullandı.

'BENDEN SÜREKLİ PARA İSTEDİLER' 

Bu sözler herkesin ağzını açıkta bıraktı. Karakoç, başından geçenleri şöyle anlattı: "Nursel ve Cansu, sürekli benden para istedi. Bir sürü masraf ettim Annelerinin rahatsız olduğunu söylediler para gönderdim. "

"İcra var dediler para gönderdim. Klima yatak oturma odası istediler hepsini aldım. Kene gibi yapıştılar. Yardımcı olalım dedikçe beni soydular. Beni kullandılar."

EŞİNİ SAVUNDU: 'KOCAMIN SUÇU YOK' 

Eşi Nagihan Karakoç ise kocasının herhangi bir suçu olmadığını belirtti. Karakoç, 'Kocamın suçu yok. Kadınlığını kullandı. Her şeyimi elimden aldı. Buraya gelip hesabını verecek" dedi.

Müge Anlı ise "Niye eşinin suçu yok" dedi. Bu soru üzerine Nagihan Karakoç; "Sabah işine gidiyor akşam evine geliyor. Kocamı kandırdılar. Kocamı büyülediler. Her dediklerine inandı. Eşimin bir suçu yok" diye konuştu.

'BİZE EVLİ OLDUĞUNU SÖYLEMEDİ' 

Yayına bağlanan Nursel Yüksel'in yeğeni Cansu isimli kişi ise şunları söyledi: "Erol abi bize evli olduğunu söylemedi. Dini nikah istedi. Resmi nikah yapın dedik. Sonra eşya ve koltuk aldılar. Sonra evli olduğunu öğrendik. Yalan söylüyorlar."

Erol Karakoç'un dolandırıcılıkla suçladığı Cansu sözlerini şöyle sürdürdü: "Nerede yedim ben senin paranı? Senedin mi var, sepetin mi var? Benim adıma yatırılan birşey mi var? Ben evli barklı biriyim" ifadelerini kullandı.

Karakoç'un teyzesi Nursel ile birlikte ev tuttuğunu anlatan Cansu, "Birlikte alışveriş merkezine gidip, koltuk, halı gibi alışveriş yapmışlar. Olay oradan patladı. Daha sonra faturaya ödeyememiş sanırım, avukat beni aradı bir şekilde" dedi.

'2 YILDIR BİRLİKTEYİZ' 

Daha canlı yayına bağlanan Nursel Yüksel'in anlattıkları ortalığı daha da karıştırdı. 2 yıldır birlikte olduklarını söyleyen Nursel Yüksel, Erol Karakoç'un eşinden ve çocuklarından para kaçırmak için kendisi üzerine para yatırdığını söyledi.

Erol Karakoç'la bir ev kuran A'dan Z'ye tüm eşyaları birlikte aldıklarını söyleyen Nursel Yüksel ve yeğeni Cansu, Erol Karakoç'un kendilerine boşanmış olduğunu söylediğini anlattı. 

'ÜVEY ABLADAN ŞOKE EDEN SUÇLAMA' 

Erol Karakoç'un kendisine oğlunun hırsız olduğunu söylediğini aktaran Nursel Yüksel ayrıca Erol Karakoç'la imam nikahı kıydıklarını da söyledi. Asıl şok ise canlı yayının sonunda yaşandı. Yayın sonunda Nursel Yüksel'in üvey ablası canlı yayına bağlandı. Nursel Yüksel'in bir dolandırıcı olduğunu söyleyen üvey abla kendisinin Nursel Yüksel'le davalık olduğunu ve kendisini de dolandırdığını söyledi.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2021.04.02 18:04 - Son Güncellenme: 2021.04.02 18:05 - HABER MERKEZİ
A