''Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır''

''Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır''

Mudanya ilçesine bağlı Tirilye ve Esence köylerinde seçim bürolarının açılışına katılan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ''Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır'' dedi.

2014.03.02 12:01 - Son Güncellenme: 2014.03.02 12:39 - Siyaset - HABER MERKEZİ
A
''Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır''

 

Yerel seçim çalışmaları kapsamında gezilerini sürdüren Altepe, Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk, AK Parti İlçe Başkanı Paşabey Arslan ve AK Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Arif Bayrak ile vatandaşların sorunlarını dinledi.

Tirilye beldesinde seçim bürosu açılışına katılan Altepe, ''Trilye'de belediye kapanacak ama hizmetler devam edecek. Hep birlikte tarih kokan bu beldeyi turizm açısından canlandıracağız. Tirilye binlerce yıllık tarihi olan, birçok medeniyetlere ev sahipliği yapmış olan güzel bir beldemiz.'' dedi.

Daha sonra Esence köyünde vatandaşlara hitap eden Başkan Altepe, ''Artık Eşkel kabuğunu kırıyor artık Eşkel'in yanında Büyükşehir Belediyesi ve Recep Altepe var. Bugüne kadar söz verilip yapılamayanlar geride kaldı ve şimdi yeni bir dönem başlıyor, hizmetler Mudanya ve Büyükşehir Belediyesinden gelecek. Eşkel sahilleri çok önemli, Bursa'nın 88 kilometre sahili artık bizim projemiz dahilinde. Sizler için Eşkel için, Arif Bayrak ve Recep Altepe burada. Biz her şey Eşkel, Tirilye, Mudanya ve Bursa için diyoruz, biz hazırız gördüğüm kadarıyla siz de hazırsınız. O zaman problem yok, fazla uzatmaya gerek yok. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Arif olan anlar diyoruz'' dedi.     

 

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2014.03.02 12:01 - Son Güncellenme: 2014.03.02 12:39 - HABER MERKEZİ
A