Yanlış mesaj, ortalığı karıştırdı

Yanlış mesaj, ortalığı karıştırdı

Maltepe'de bir alışveriş merkezinin, müşterilerine ve kefillere, yanlışlıkla gönderdiği haciz mesajı ortalığı karıştırdı. "Borcunuzu ödemediğiniz için haciz gelecek" mesajını alan vatandaşlar alışveriş merkezine koştu.

2011.08.15 16:03 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Yanlış mesaj, ortalığı karıştırdı

Maltepe'de bulunan bir alışveriş merkezi, kendilerinden alışveriş yapan kayıtlı müşterilerine ve kefillere "Borcunuzu ödemediğiniz için haciz gelecek" şeklinde mesaj gönderdi.

Mesajı alan müşteriler alışveriş merkezine koştu. Alışveriş merkezine gelerek konuyu öğrenmeye çalışan vatandaşlar, işyeri çalışanlarına tepki gösterdi. Mesajın yanlışlıkla gönderildiği ise bir süre sonra ortaya çıktı. Duruma tepki gösteren vatandaşlar, "Borcumuz olmadığı halde kefilime de mesaj gitmiş. Kefilimizin güvenini kaybettim" dedi.

  Alışveriş merkezi yetkilileri ise mesajın yanlışlıkla gönderildiğini ifade ederek, "Bizim Anadolu ve Avrupa yakası şubeleri birbirinden ayrıldı. Avrupa yakasında bulunan merkezimiz bizim müşterilerimizi ekranda göremediği için mesaj göndermiş" diye konuştu. Ancak işyeri önünde toplanan vatandaşlar uzun süre duruma tepki gösterdi. Karşılıklı görüşmelerin ardından ikna olan müşteriler alışveriş merkezinden ayrıldı.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2011.08.15 16:03 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A