Yangında can pazarı! Binanın çatısından atlayan adam hayatını kaybetti

Yangında can pazarı! Binanın çatısından atlayan adam hayatını kaybetti

İstanbul Bağcılar'da 6 katlı binanın çatısında çıkan yangında can pazarı yaşandı. Çatıda mahsur kalan ve paniğe kapılan bir vatandaş, aşağı atladı. O anlar kameralara yansıdı. Hastaneye kaldırılan adam, hayatını kaybetti.

2021.04.27 17:18 - Son Güncellenme: 2021.04.27 18:43 - Güncel
A
Yangında can pazarı! Binanın çatısından atlayan adam hayatını kaybetti
06:14 Yangında can pazarı! Binanın çatısından atladı

İLGİLİ VİDEO

Yangında can pazarı! Binanın çatısından atladı

Edinilen bilgilere göre olay Kirazlı Mahallesi Mevlana Caddesi'nde bulunan 6 katlı binanın çatasında yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, tüm çatıyı sardı. Bu sırada panikle çatıya çıkan bir vatandaş mahsur kaldı. Alevlerden kurtulmak için çatından aşağı sarkmaya çalışan şahıs, vatandaşların açtığı battaniyenin üzerine düştü.

O anlar kameralara da saniye saniye yansıdı. Panikle aşağı atlayarak yaralanan vatandaşa sağlık ekipleri olay yerinde müdahale etti. İlk müdahalesinin arından yaralı vatandaş hastaneye kaldırıldı. Yangından kurtarılan bir başka vatandaşa ise sağlık ekipleri ilk müdahalesini yaptı.
Mahallede büyük paniğe neden olan yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti. Yangın itfaiyenin uğraşları sonucu kontrol altına alındı.

HAYATINI KAYBETTİ

Bağcılar'da 6 katlı binada çıkan yangında çatıdan atlayan Ahmet Çilingir kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Çıkan yangında Ahmet Çilingir isimli bir kişi alevlerin arasında mahsur kaldı. Ahmet Çilingir çatıdan sarkılarak kendini aşağıya bıraktı. Mahalle sakinlerinin açtığı battaniyeye düşen kişi yaralandı. Dehşet dolu anlar kameralara yansıdı. Hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Ahmet Çilingir hastanede hayatını kaybetti.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2021.04.27 17:18 - Son Güncellenme: 2021.04.27 18:43 - Kübra Coşar-pasif
A