Yalçıntaş'tan Çağlar'a tam destek

Yalçıntaş'tan Çağlar'a tam destek

İTO Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yalçıntaş veda etti, başkan adayı İbrahim Çağlar'a destek verdi.

2013.05.09 18:59 - Son Güncellenme: 2013.05.09 18:59 - Ekonomi - HABER MERKEZİ
A
Yalçıntaş'tan Çağlar'a tam destek

İTO Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yalçıntaş, "İbrahim Çağlar'ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Tüm kalbimle kendisini desteklediğimi buradan açıklıyorum. Yolunuz açık olsun başkanım" dedi.
18. Dönem İTO Meclisi'nin 22 Mayıs seçimleri öncesi son toplantısı yapıldı. İTO Başkanı Murat Yalçıntaş, Yönetim Kurulu Başkanı olarak Meclis üyelerine kürsüden son kez hitap etti.

İki dönem, 8 yıldır Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yerine getiren Yalçıntaş, veda konuşmasında, "Üstad Necip Fazıl'ın ifadesiyle 'sonunda 'eyvah' diyeceğim hiçbir işe, o işin başında 'eyvallah' demedim.' Büyük bir onurla ifade etmek isterim ki, meclis üyelerimizle, yönetim kurulumla ve tüm İTO ailesiyle el ele, gönül gönüle bir hizmet yarışı gerçekleştirdik. Üyesine, Türkiye ekonomisine ve toplumsal yaşama katkı sağlayan bir örgüt olduk. Nazım Hikmet'in dediği gibi 'insanların kanatları yok, insanların kanatları yüreklerinde. İşte biz 8 yıldır kanatlarımızı yüreklerimize takarak, sizlerle birlikte yol aldık" dedi.


'YOLUNUZ AÇIK OLSUN BAŞKANIM'

Yalçıntaş, 22 Mayıs seçimlerinde yeni İTO Meclisi'nin, 29 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde ise yeni İTO Yönetim Kurulu'nun belirleneceğini ve Meclis Başkanı İbrahim Çağlar'ın da Yönetim Kurulu Başkanlığı'na aday olduğunu hatırlattı.

Yalçıntaş, "İbrahim Çağlar'ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Tüm kalbimle kendisini desteklediğimi buradan açıklıyorum. Yolunuz açık olsun başkanım" diye konuştu. 

Diğer Ekonomi Haberleri için tıklayın


2013.05.09 18:59 - Son Güncellenme: 2013.05.09 18:59 - HABER MERKEZİ
A