Yalçın: Ayrımcılıktan uzak hizmet siyaseti, belediyecilik anlayışımızın da temelidir

Yalçın: Ayrımcılıktan uzak hizmet siyaseti, belediyecilik anlayışımızın da temelidir

AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, belediyecilik anlayışlarının insan merkezli olduğunu söyledi.

2011.11.03 13:26 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Siyaset - HABER MERKEZİ
A
Yalçın: Ayrımcılıktan uzak hizmet siyaseti, belediyecilik anlayışımızın da temelidir

Her hafta AK Parti'nin seçim kazandığı bir ilçede toplanmaya başlayan AK Parti İl Yönetim Kurulu, son toplantısını Mustafakemalpaşa'da yaptı. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan'ın konuğu olan üyeler, hizmet ve yatırımları masaya yatırdı. Kurtulan, tamir, bakım, yeni asfalt ve parke çalışmalarında son aşamaya geldiklerini ifade ederek, "Girmediğimiz cadde ve sokak kalmadı. En kısa zamanda tüm cadde ve sokaklarımızdaki çalışmalarımız sona erecek" dedi.
Sosyal belediyecilik anlayışıyla her uygulamada insana hizmet düşüncesini ön plana çıkardıkları dile getiren Kurtulan, gıda ve yiyecek yardımı, engellilere destek ve sokak hayvanlarının korunması projelerini özetledi.
Kurtulan'ın brifinginin ardından değerlendirmelerde bulunan AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın da, AK Partili belediye başkanlarının 2009 Mart ayından bu yana ortaya koydukları performansın memnuniyet verici olduğunu dile getirdi. Yalçın bu açıdan bakıldığında Mustafakemalpaşa'daki hızlı gelişim ve dönüşüm sürecinin de takdire değer olduğunu ifade etti.
Merkeze insan unsurunu koyan AK kadroların belediyecilik anlayışında da insana hizmet ilkesinin öne çıktığına değinen Yalçın, "Geride bıraktıkları 2,5 yıllık dönemde ortaya konan icraat halkın neden partimizi tercih ettiğini ve görev verdiğini açıklıyor. Ayrımcılıktan uzak hizmet siyaseti belediyecilik anlayışımızın da temelini oluşturuyor. Bu anlayış ve uygulamalar, önümüzdeki yerel seçimlere kadar da tavizsiz sürecek. AK belediyecilik, 2,5 yıl sonra gururla ve yüzünün akıyla bir kez daha mutluluğu için hizmet ettiği halkın karşısına çıkacak" şeklinde konuştu.

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2011.11.03 13:26 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A