Yalan Dünya'nın Emir'i sevgili yaptı

Yalan Dünya'nın Emir'i sevgili yaptı

"Yalan Dünya" dizisinin Emir'i Sarp Apak, Cennet Kültür ve Sanat Merkezi'nde Küçükçekmeceli hayranlarıyla bir araya geldi.

2012.10.13 10:52 - Son Güncellenme: 2012.10.13 10:53 - Magazin
A
Yalan Dünya'nın Emir'i sevgili yaptı

Genç oyuncu, bir hayranının "Dizideki sevgiliniz Nihal Yalçın'la aranızda bir şey var mı?" sorusuna "İkimizin de sevgilisi var" yanıtını verdi. "Avrupa Yakası", "Kavak Yelleri" ve "Yalan Dünya" dizileriyle geniş bir hayran kitlesi edinen Sarp Apak, moderatörlüğünü Özgür Özgülgün'ün yaptığı "Küçükçekmece Söyleşiyor" programına konuk oldu. Söyleşiye Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin İpek ile öğrenciler de katıldı.
Özellikle kız öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan oyuncu, onlardan gelen soruları yanıtladı. Apak, bir kız öğrencinin "Dizide sevgiliniz Açılay'ı canlandıran Nihal Yalçın'la aranızda bir şey var mı?" sorusuna "Aramızda bir şey yok. Onun uzun yıllardır süren ciddi bir ilişkisi var zaten. Hem benim de bir sevgilim var" yanıtını verdi.

KIVANÇ İYİ DERS VERDİ
Apak, "Dizi oyuncuları arasında en çok kimleri beğeniyorsunuz?" sorusu üzerine de "Çok iyi oyuncu arkadaşlarımız var. İsim vermek gerekirse, erkeklerden Kıvanç Tatlıtuğ'u ve Uğur Yücel'i, kadın oyunculardan ise Demet Evgar ile Beren Saat'i çok beğeniyorum" dedi. Ayrıca Tatlıtuğ'un "Mankenden oyuncu olmaz" diyenlere "Kuzey Güney"deki performansıyla iyi bir ders verdiğini belirtti.

HİKÂYE GÜZELSE HER ROLÜ OYNARIM
Sinema filmlerinde oynamayı çok istediğini söyleyen Sarp Apak, hep tek tip roller teklif edilmesinden dert yandı. Bu nedenle sinema filmi olmadığını belirten sempatik oyuncu, farklı rollerle beyazperdede yer almak istediğini ifade etti. Apak, hikâye güzelse ne kadar kazanacağına bakmadan her türlü rolde oynayabileceğini, "Asla oynamam" dediği bir rolün olmadığını da sözlerine ekledi.

EFULİM'İ SÖYLEDİ
Öğrencileri kıramayan Sarp Apak, eline gitarı aldı, "Efulim" adlı şarkıyı seslendirdi. Söyleşi sonunda kendi fotoğrafının olduğu tişörtleri imzalayan Apak, hayranlarıyla toplu fotoğraf çektirdi.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2012.10.13 10:52 - Son Güncellenme: 2012.10.13 10:53 - Alican Özbay
A