Yakalanan kişi bombacı değil

Yakalanan kişi bombacı değil

Ankara'daki bombalı saldırının faili olduğu öne sürülen bir kişi Adana'da yakalanmıştı.

2011.09.22 16:02 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Yakalanan kişi bombacı değil

Adana'da orduevi yakınından geçerken ihbar üzerine gözaltına alınan şahsın, emniyet yetkilileri tarafından yapılan güvenlik sorgusunda herhangi bir olumsuzluk çıkmadığı bildirildi. Şahsın üzerinde de suç unsuru teşkil eden herhangi bir şeye rastlanmadığı açıklandı.

Bugüne kadar herhangi bir suça karışmadığı anlaşılan ve isminin Mehmet Ş.G. olduğu öğrenilen şahsın, Antalya'da bir otelde çalıştığı öğrenildi. Adana merkeze bağlı Doğankent beldesinde oturan şahsın, kimlik ve irtibat bilgileri alındıktan sonra serbest bırakılacağı belirtildi.

İÇİŞLERİ BAKANI AÇIKLAMA YAPTI

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Ankara Kumrular Caddesi'ndeki patlamayla ilgili eşkalı belirlenen kişinin yakalandığı iddialarının gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Çankırı'da Ahilik Haftası kutlamalarına katılan Bakan Şahin, tarihi çamaşırhane binasında düzenlenen yemekte gazetecilerin Ankara'daki patlamaya ilişkin sorularını yanıtladı.

Şahin, bir gazetecinin "Ankara Kumrular'daki patlamayla ilgili eşkalı belirlenen kişinin yakalandığı iddialarını" sorması üzerine, "Yanlış haber" dedi. 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2011.09.22 16:02 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A