Yağış hayatı felç etti

Yağış hayatı felç etti

Isparta'da üç gündür öğle saatlerinde başlayan sağanak yağış, hayatı olumsuz yönde etkiliyor.

2013.07.17 17:04 - Son Güncellenme: 2013.07.17 17:04 - Yaşam - HABER MERKEZİ
A
Yağış hayatı felç etti
00:21 Yağış hayatı felç etti

İLGİLİ VİDEO

Yağış hayatı felç etti


Isparta'da sağanak yağış özellikle bugün de etkili oldu. Yarım saat süren yağmurla birlikte yollarda biriken sular trafiği aksatırken, trafik akışı güçlükle sağlandı. Şiddetli yağış caddelerdeki logar kapaklarını fırlatırken, asfalt da zarar gördü. Logar çukurlarına düşerek yolda mahsur kalan bazı araçlar, bulundukları yerden güçlükle çıkarıldı. Polis, fırlayan logar kapaklarının bulunduğu noktalara güvenlik şeridi çekti.
Yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ise, duraklara ve evlerin balkonlarının altına sığındı. Her şiddetli yağış sonrası göle dönen Özkanlar Kavşağı altgeçidinde de yine bildik manzaralar yaşandı. Yağışın başlamasıyla birlikte önlem alan polis, alt geçide trafik akışına izin vermedi.
Şiddetli yağışla birlikte özellikle kentin aşağı bölümünde kalan Vatan, Davraz, Karaağaç ve Fatih mahallelerinden su baskınları ihbarı geldi. Vatan Mahallesi'nde, sağanak yağışta bahçe duvarı yıkılan evin bahçesi suyla dolarken, mahsur kalan üç kişi itfaiye ekiplerinin yardımıyla kurtarıldı.
Kent merkezinde de özellikle bodrum katlarında su baskınları yaşandı. Ekipler durmaksızın tahliye çalışması yürütürken, iş yerleri de yağıştan etkilendi. Özellikle Yeni Sanayi Sitesi'nde çok sayıda iş yerinde su baskınları meydana geldi.

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2013.07.17 17:04 - Son Güncellenme: 2013.07.17 17:04 - HABER MERKEZİ
A