"Yabancı transferi Pazartesi günü başlayacak"

"Yabancı transferi Pazartesi günü başlayacak"

Bursaspor Genel Direktörü Ayhan Barışıcı, yapacakları görüşmeler sonunda yabancı transferlerlerinin pazartesi gününden sonra kesinlik kazanacağını söyledi.

2013.06.21 14:23 - Son Güncellenme: 2013.06.21 14:26 - Spor - HABER MERKEZİ
A
"Yabancı transferi Pazartesi günü başlayacak"

Bursaspor Genel Direktörü Ayhan Barışıcı, yapacakları görüşmeler sonunda yabancı transferlerlerin pazartesi gününden sonra kesinlik kazanacağını söyledi.

Kaleci Carson'un gelmek istememesi nedeniyle Benfica'nın kalecisi 32 yaşındaki Moraes, Karabüksporlu Lua Lua ile Sivassporlu Eneramo'nun isimlerinin Bursaspor'la anılmaya başladığını hatırlatan Ayhan Barışıcı, yabancı transferleri konusunda şunları söyledi:

"Teknik direktörümüz Hikmet Karaman ile birlikte dün gece biraraya geldik. Hikmet Karaman'ın sol bek, stoper, ön libero ve forvet için istekleri oldu. Güney Amerikalı futbolcularımız pazartesi günü Bursa'da olacak. Onların mutluluklarına bakacağız. Ancak şimdi önemli olan UEFA'nın alacağı kararlar önemli. Hangi kupada mücadele vereceksek ona göre kadromuzu şekillendirmemiz gerekiyor. O nedenle bizlere birkaç gün izin verilmesini istiyoruz.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.06.21 14:23 - Son Güncellenme: 2013.06.21 14:26 - HABER MERKEZİ
A