Yaban domuzları yerleşim yerlerine indi

Yaban domuzları yerleşim yerlerine indi

MUĞLA'nın turizm cenneti ilçesi Bodrum'un Yokuşbaşı ve Çırkan mahallelerinde, havaların ısınmasıyla birlikte doğal ortamlarında yiyecek bulmakta güçlük çeken yaban domuzları yerleşim yerlerine inmeye başladı.

2016.06.02 14:02 - Son Güncellenme: 2016.06.02 14:19 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Yaban domuzları yerleşim yerlerine indi
00:21 Domuz vatandaşı kovaladı: Burası İstanbul!

İLGİLİ VİDEO

Domuz vatandaşı kovaladı: Burası İstanbul!

Yokuşbaşı ve Çırkan mahallelerinde sabah saatlerinde bahçeler ve yol kenarlarındaki yaban domuzlarını görenler, şaşkınlık yaşadı. Kimileri yiyecek bırakarak domuzları besledi. Bisikletleriyle sabah sporuna çıkanlar, domuzlarla hatıra fotoğrafı çektirerek bu anı ölümsüleştirdi. Son zamanlarda sürüler halinde yavrularıyla sık sık yerleşim yerlerinde görülen yaban domuzlarının da insanlara kısa sürede alıştıkları gözlendi.

Evli ve iki çocuk babası minibüs şoförü Cengiz Taş, son zamanlarında sık sık rastladıkları yaban domuzlarının kimseye bir zararı olmadığını belirtip, "Tek dertleri biraz yiyecek bulabilmek. Duyarlı olan kişiler, domuzların geçtiği güzergahlara veya bahçelerine yiyecek bırakarak bu hayvanların beslenmelerine yardımcı olmaya başladı" dedi.
 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2016.06.02 14:02 - Son Güncellenme: 2016.06.02 14:19 - HABER MERKEZİ
A