Wenger'den Suarez yorumu!

Wenger'den Suarez yorumu!

Arsenal menajeri Arsene Wenger, Luis Suarez transferi hakkkında ilk kez konuştu. Fransız menajer, Suarez'i transfer etmeye yakın olmadıklarını söyledi.

2013.07.27 18:05 - Son Güncellenme: 2013.07.27 18:06 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Wenger'den Suarez yorumu!

Arsenal'in Luis Suarez için yaptığı 40 milyon 1 sterlinlik teklifi, Liverpool tarafından süratli bir şekilde reddedilmişti.

Takımıyla birlikte Japonya turunda bulunan Arsene Wenger, Suarez transferiyle ilgili ilk kez konuştu. Liverpool'un, Uruguaylı golcü için 50 milyon sterlinin üzerinde bir fiyat etiketi belirlediğini hatırlatan Wenger, "Suarez hakkında söylenebilecek fazla birşey yok. Kendisiyle imzaya yakın değiliz" dedi.

Takımlarının, Gonzalo Higuain'i Napoli'ye kaptırması ve Suarez'i de bir türlü Liverpool'dan koparamaması nedeniyle endişeli taraftarına da seslenen Wenger, "Yeni bir transfer yapalım ya da yapmayalım gelecek sezon şampiyonluk için mücadele edeceğiz. Biz adı değil; futbolu büyük oyuncular arıyoruz. Önemli olan oyuncunun kalitesi ve bize neler katabileceği" ifadesini kullandı.
İngiliz Guardian gazetesine göre, Arsenal yönetimi önümüzdeki günlerde, Suarez için Liverpool'a yeni bir teklif sunacak. İspanyol basını ise Higuain'in satışından 40 milyon euro gelir elde eden ve Bale'i bir türlü Tottenham'dan koparamayan Real Madrid'in, Liverpool'un kapısını çalmaya hazırlandığını yazdı. Suarez'in ilk tercihinin Real Madrid olduğu biliniyor.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.07.27 18:05 - Son Güncellenme: 2013.07.27 18:06 - HABER MERKEZİ
A