Webo: ''Kararı kabul etmiyoruz''

Webo: ''Kararı kabul etmiyoruz''

Fenerbahçe'nin tecrübeli golcüsü Webo, UEFA'nın verdiği cezayı kesinlikle kabul etmediklerini ifade etti.

2013.07.17 13:27 - Son Güncellenme: 2013.07.17 13:27 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Webo: ''Kararı kabul etmiyoruz''

Fenerbahçe'nin başarılı oyuncusu Webo, basın mensuplarının karşısına geçti ve gündemdeki konular hakkında açıklamalarda bulundu.

Webo, UEFA'nın Fenerbahçe'ye verdiği ceza hakkında, ''Kabul etmiyoruz'' ifadelerini kullanırken, öncelikli hedeflerinin ligde şampiyonluk olduğunu belirtti.

''KARARI KABUL ETMİYORUZ''

Biz Fenerbahçe futbolcuları olarak verilen cezayı kesinlikle kabul etmiyoruz. Bizi şaşırtan bir karar oldu. Düşüncelerimizi bir mektupla UEFA'ya iletmeye karar verdik. Burada üzücü olan diğer nokta ise Türk takımları arasında bir dayanışma olmaması. İspanya ile kıyaslandığımda da bunu gördüğümü söyleyebilirim.''

''KUPAYI KAZANMAK İSTİYORUZ''

Webo, Avrupa'da geçen sezonun daha ilerisine gitmeyi hedeflerini ancak bu üzücü durumun gerçekletiğini belirtirken, Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa Finali hakkında da konuştu ve ''Geçen sezon güzel başarılar elde ettik. Amacımız bunu daha da ileriye götürmek. Geçen yılki yarı finalin üzerine koymak istiyorduk. Tabi çok üzücü bir durum yaşandı. Artık bizim yapmamız gereken şey de dışarıya oynadığımız futbolla sert bir mesaj vermek. Burada yaptığımız çalışmaları tüm lig için yapıyoruz. Buna tek bir maç üzerinden bakmıyoruz ama bu bir final ve biz de kazanmak istiyoruz. O maçta da sahaya çıkıp en iyi şekilde oyunumuzu oynayıp, kupayı kazanmak istiyoruz'' ifadelerini kullandı.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.07.17 13:27 - Son Güncellenme: 2013.07.17 13:27 - HABER MERKEZİ
A