Vurulmadan önce her şeyi kaydetti
ABD'nin Maryland eyaletinde yaşayan Korryn Gaines isimli kadın, saatler süren silahlı direnişinin ardından vurularak öldürüldü. Saldırıda kadının 5 yaşındaki oğlu da yaralandı. Korryn Gaines, kapı girişindeki polisin görüntülerini ve oğluyla yaptığı konuşmayı cep telefonuna kaydetti.
2016.08.04 16:50 - Son Güncellenme: 2016.08.04 16:51 - Dünya - HABER MERKEZİ
İLGİLİ VİDEO
Vurulmadan önce her şeyi kaydetti
ABD'nin Maryland eyaletinde yaşayan Korryn Gaines isimli kadın, saatler süren silahlı direnişinin ardından vurularak öldürüldü.

Saldırıda kadının 5 yaşındaki oğlu da yaralandı. Gaines'in Randallstown kentindeki evine sabah saatlerinde gelen üç polis memurunun, 23 yaşındaki kadını gözaltına almak için söz konusu baskını gerçekleştirdiği belirtildi.

Gaines'in trafik cezası nedeniyle geçtiğimiz Mart ayında yapılacak olan duruşmasına gelmediği ve hakkında çok sayıda yakalama kararı bulunduğunu aktaran polis şefi Jim Johnson, polislerin apartman görevlisinden aldıkları anahtarla binaya girdiklerini söyledi.
Kucağında oğluyla oturan Gaines'in elindeki uzun namlulu silahı polislerden birine doğrulttuğunu kaydeden Johnson, sonrasında çatışma yaşandığını ve genç kadını vurarak etkisiz hale getirdiklerini ifade etti.
