Viyana'da kiliseye saldırı: 15 yaralı
Avusturya'nın başkenti Viyana'da bir kiliseye, kimliği belirsiz 2 kişi tarafından silahlı saldırı düzenledi. 15 kişinin yaralandığı ve kilisedekilerin gasp edildiği açıklandı.
2018.12.27 23:28 - Son Güncellenme: 2018.12.27 23:29 - Dünya - HABER MERKEZİAvusturya'nın başkenti Viyana'da bir Rus kilisesine saldırı düzenlendi. Kimliği belirsiz 2 kişi şehrin 21'inci bölgesinde bir kiliseye silahla saldırarak 15 kişiyi yaraladı. Olay yerine, "EKO Cobra" Terörle Mücadele Özel Hareket Timi ile "WEGA" Terörle Mücadele Grubu gelerek kilisenin etrafında güvenlik kordonu oluşturdu.
Din adamları bağlı halde bulundu
Polisten yapılan açıklamada, saldırı sonrası olay yerinden kaçan saldırganların yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdüğü belirtildi. 5 din adamının darp edilerek bağlanmış halde bulunduğunu söyleyen polis, 15 kişinin yaralandığını doğruladı. Kilisede bulunan insanların kıymetli eşyalarının da gasp edildiğini bildiren polis, olayın bir terör saldırısı olabileceğinden şüphelendiği açıkladı.
"Soygun olabilir"
Rusya'nın Viyana Büyükelçiliği olayla ilgili yaptığı açıklamada, saldırının soygun amacıyla gerçekleştirilmiş olabileceği yorumunda bulundu. Saldırıyla ilgili polis, saldırganların yakalanması için geniş çaplı bir çalışmanın sürdürüldüğünü duyurdu.
Öne Çıkan Galeriler
Öne Çıkan Videolar
-
01:21
-
01:06
-
00:31
-
02:52
-
00:34
En Çok Okunanlar
- Bursa'da sevilen gofret markasına flaş...
- Aile hekiminden rapor almak artık ücretli!
- Türkiye üretimli Dubai çikolataları...
- Bursa'da özel tasarım 3 katlı 'uyuşturucu...
- Faizsiz kredi! 55 bin TL veriyorlar,...
- Bursa'da ev sahiplerinin dairelerini sahte...
- AKOM uyardı! Bursa'ya 'İzlanda soğukları'...
- Bursa'da yat fabrikasında Grev için geri...
- Adana'da vahşet! 3 kişi boğazları kesilmiş...
- Güney Kore Devlet Başkanı Yoon,...
- Papa Ziyareti öncesi 2 Kardinal ve 102...
- Türkiye'de hurda araç teşviki geliyor mu?
- Zincir marketlerde satılıyordu: Ünlü...
- Çalışma saatleri kısalıyor mu? Hükümet...
- Moto kuryelerin aylık kazancı ne kadar?...