Vitor Pereira'dan Mesut Özil açıklaması

Vitor Pereira'dan Mesut Özil açıklaması

UEFA Avrupa Ligi D Grubu ilk maçında deplasmanda Eintracht Frankfurt ile karşılaşacak Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira ve Bright Osayi-Samuel açıklamalarda bulundu.

2021.09.15 21:50 - Son Güncellenme: 2021.09.15 21:58 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Vitor Pereira'dan Mesut Özil açıklaması

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe yarın deplasmanda Alman ekibi Eintracht Frankfurt ile karşılaşacak. Kritik mücadele öncesinde Sarı-Lacivertli takımın teknik direktörü Vitor Pereira ve Bright Osayi-Samuel basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Portekizli teknik adam soruları yanıtlamadan önce yarın ki maçtan beklentilerini anlattı. "İki iyi takım, iyi oyuncular, güzel stadyum, iyi saha" diyen Pereira, "İyi bir maç olacak. İnanıyorum ki çok iyi taraftarlarda olacak. Takımımımda teknik olarak kaliteli bir takım bekliyorum. Play-off'larda gösterdiğimiz öz güveni burada göstermemiz gerekiyor. Hangi ülkeye gidersek gidelim çok fazla taraftarımız var. Yarın ki maçtan isteğim taraftarlarımızın gurur duyacağı bir takım görmek." diye konuştu.

"Sivasspor maçından sonraki süremizi rejenerasyon için geçirdik. Kolay değil. Sakatlıktan dönen oyuncuların da adım adım katılmasını istedik. Dolayısıyla bu maç için hazırlıklarımız teoriler üzerineydi. Ama hazırız, iyi bir takıma karşı oynamak için hazırız. Kendi kimliğimizi sahaya yansıtmaya çalışacağız. Frankfurt'ta aynı şekilde oyununu yansıtmaya çalışacak."

Mesut Özil yanıtı

Basın toplantısında Alman muhabir, Mesut Özil'in yıllar sonra Almanya'da bir maça çıkacak olmasını Vitor Pereira'ya sordu.

53 yaşındaki çalıştırıcı, "Mesut yarın oynamak için çok hırslı ve takımına yardımcı olmak istiyor. Kendisi tam bir takım oyuncusu. Takımın kaptanlarından biri. Bizim için çok önemli. Yarın ona iyi bir maç diliyorum. Kaptan olarak da takıma yardım ediyor. Bizim için kulüp için çok önemli bir oyuncu." ifadelerini kullandı.

"İyi bir başlangıç yapmak istiyoruz"

Fenerbahçe'nin İngiliz oyuncusu Bright Osayi-Samuel, "İyi bir başlangıç yapmak istiyoruz." dedi.

"Her gün geliştiğimi düşünüyorum" diyen 23 yaşındaki oyuncu, "Son maç 3 puan alsak güzel olurdu. Gösterdiğim iyi oyunu ve golü yarına da taşımak istiyorum. İyi takımlar, iyi oynuyorlar. Onların maçlarını izledik ama kendimize konsantre olmamız gerekiyor. Herkes bu maça hazır." diye konuştu.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2021.09.15 21:50 - Son Güncellenme: 2021.09.15 21:58 - HABER MERKEZİ
A