VETERİNER HEKİMLİĞE SEKTÖREL BAKIŞ

VETERİNER HEKİMLİĞE SEKTÖREL BAKIŞ

Veteriner hekimlik ve sektör işbirliği açısından önemli bir organizasyon olan 'Veteriner Hekimliğe Sektörel Bakış' (VESBA 2011) Atatürk Kongre Kültür Merkezi'nde (Merinos AKKM) başladı.

2011.03.18 15:42 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Ekonomi - HABER MERKEZİ
A
VETERİNER HEKİMLİĞE SEKTÖREL BAKIŞ

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin ana sponsorluğunda Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi ve Bursa Veteriner Hekimleri Odası tarafından 'Veteriner Hekimliğe Sektörel bakış' (VESBA 2011) programı düzenlendi. Merinos AKKM Orhangazi Salonu'nda düzenlenen programa, ulusal çapta veteriner hekim öğrencileri, bu alanda kariyer yapmak isteyenler, sektör temsilcileri ve veteriner hekimler de katıldı. İki gün sürecek olan ve 5 panel, 1 workshop ile kişisel gelişim eğitimlerinin düzenleneceği VESBA 2011 programının ilk gününde iki oturum düzenlendi. 17. FECAVA Avrupa Kongresi Başkanı İsmet Çolakel'in oturum başkanı olduğu 'küçük hayvan hekimliği ve mama sektörü' adlı oturuma, EUKANUBA Teknik Kanal Satış Müdürü Ahmet Esen, VTM Ankara Veteriner Tıp Merkezi'nden Op.Dr. Ateş Barut, Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar, Trabzon Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Selahattin Yazıcı konuşmacı olarak katıldı. Oturum başkanı Prof. Dr. Kamil Seyrek İntaş'ın olduğu 'VESBA vizyon sektör; Atçılık' konulu oturuma ise, Eski Spor Bakanı Şükrü Erdem, Tigem Atçılık Daire Başkanı Dr. Ferudun Erzurum, Türkiye Binicilik Federasyonu Eğitim Komisyonu Başkanı Dr. Ali Fuat Ünver, TJK Karacabey Pansiyon Harası Müdürü Fikret Yıldırım ve Osmangazi Hipodromu At Hastanesi Başhekimi Deniz Özkara konuşmacı olarak katıldı.

Veteriner hekim ve sektör işbirliği açısından önemli organizasyonun ikinci gününde ise 'et üretimi ve gıda güvenliği', 'kanatlı sektörü', 'çiftlik yönetimi ve sürü sağlığı' konulu oturumların yanı sıra 'kur-işlet-kazan' ve 'iş yerlerinde duygusal saldırılar' konulu seminerler düzenlenecek.

 

Diğer Ekonomi Haberleri için tıklayın


2011.03.18 15:42 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A