Vardar Demialay'ı ağırladı

Vardar Demialay'ı ağırladı

Yeşim Tekstil Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Demiralay Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Cemal Vadar'ı makamında ziyaret etti.

2013.05.02 15:22 - Son Güncellenme: 2013.05.02 15:22 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Vardar Demialay'ı ağırladı

BASKF Başkan Yardımcısı ve Futbol İl Temsilcisi Osman Kılıç ile Genel Sekreter Ersin Yılmaz'ın da katıldığı ziyarette Bursa'daki spor faaliyetleriyle ilgili bilgi veren Başkan Vardar, "Bursa'daki spor potansiyelinin gelişmesi için büyük bir atılım içindeyiz. Yeni yapılan spor tesisleri yavaş yavaş faaliyete geçiyor. Bu tesislerin tamamı faaliyete geçtiğinde daha sağlıklı ortamlarda gençlerimize spor yapma imkanını sağlamış olacağız" dedi.

EN BÜYÜK DESTEK ALTEPE'DEN
Tesisleşme konusunda en büyük desteği Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin verdiğini söyleyen Vardar "Kendisi Bursa'nın spor kenti olması yönünde büyük gayret sarf ediyor. Başkanımızın bu gayretleri bizlere de son derece pozitif enerji veriyor ve çalışmalarımızı aldığımız bu güçle yapıyoruz. İlimizde bulunan 500 bin dolayındaki gence daha sağlıklı ortamda spor yaptırmanın gayreti içindeyiz" şeklinde konuştu.

EĞİTİM VE SPOR BİRLİKTE YÜRÜTÜLMELİ
Mustafa Demiralay ise ülkemizdeki spor kültürünün çok daha etkin bir şekilde programlar dahilinde geliştirilmesi gerektiğini ifade edip, "Bu anlamda faaliyet gösteren kulüplerin daha düzenli çalışmaları faydalı olacaktır. Ayrıca spor eğitimini okullara entegre etmemiz de şart. Sağlıklı bir nesil için, eğitim ve spor birlikte yürütülmeli" dedi.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.05.02 15:22 - Son Güncellenme: 2013.05.02 15:22 - HABER MERKEZİ
A