Vali Karaloğlu'ndan Bursada Bugün'e övgü

Vali Karaloğlu'ndan Bursada Bugün'e övgü

Bursa'daki yerel medyada genel bir hastalık olduğunu vurgulayan Vali Münir Karaloğlu, medyanın yerel haberlere önem vermesi gerektiğini söyledi. Bursada Bugün'ün bu kapsamda büyük bir başarı hikayesi gösterdiğini vurgulayan Karaloğlu, "Yerel haberlere önem vermeden ön plana çıkmak mümkün değil" dedi.

2013.12.06 08:10 - Son Güncellenme: 2013.12.06 08:56 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Vali Karaloğlu'ndan Bursada Bugün'e övgü


Haber: Rabia DENİZ- Kamera: Mesut DEMİR/BURSADABUGUN.COM


Bursada Bugün ekibi, atandıktan sonra yoğun bir gündemle Bursa'yı mercek altına alan Vali Karaloğlu'nu makamında ziyaret etti. Zeno Grup Yönetim Kurulu Başkanı Recep Aydın ve Zeno Medya Genel Koordinatörü Necati Kartal ile Bursada Bugün Genel Yayın Yönetmeni Barbaros Koçanalı'yı ağırlayan Vali Karaloğlu, yerel medyanın gücünün Bursa'da hissedildiğini söyledi. Bursada Bugün'ün bu kapsamda büyük bir başarı hikayesi gösterdiğini vurgulayan Karaloğlu, Bursada Bugün'ü sürekli takip ettiğini belirtti.

"BURSA YEREL'E DÖNMELİ"

Vali Karaloğlu, Bursa'daki yerel medyada genel bir hastalık olduğunu da vurgulayarak, "Bursa genel haberlere daha meraklı. Aslında yerel haberlere önem verilmeli ki bu bir stratejidir. Bursa'da yerele dönüş ihtiyacı var. Medya patronları ulusalla rekabet etmeyi aklından çıkarmalıdır. Yerel haberlere önem vermeden ön plana çıkmak mümkün değil. Bursada Bugün ise bu açığı kapatıyor. Her an yenilenen manşetlerle ilgi çekiyor" diye konuştu.

EN İYİ HABER SİTESİ

Bursada Bugün Genel Koordinatörü Necati Kartal ise, bölgede en iyi haber sitesi seçilen Bursada Bugün'ün başarı hikayesini anlattı. Yeni medya düzenini anladıkları anda internet gazeteciliği için harekete geçtiklerini belirten Kartal, Bursada Bugün'ün başarısının arkasında yerel haberlere verdikleri önemin büyük rol oynadığını söyledi.  Bursada Bugün'ün günlük girilen haber sayısını bütün ajanslara üye olarak ve kendi haber merkezini kurarak adım adım 900 habere kadar çıkardıklarını kaydeden Kartal, "Kadromuzu 20 personele çıkardık. Özel habere yönlendik. Sosyal medyayı görmezden gelemeyiz dedik. Facebook ve twittera girdik. Her gün haber paylaşıyoruz. Her gün beyin fırtınası yapıyoruz" dedi. 

Vali Karaloğlu'ndan Bursada Bugün'e övgü

İLGİLİ GALERİ

Vali Karaloğlu'ndan Bursada Bugün'e övgü

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2013.12.06 08:10 - Son Güncellenme: 2013.12.06 08:56 - HABER MERKEZİ
A