Vali Aktaş Çanakkaleliler ile buluştu
Çanakkale Valisi İlhami Aktaş ve protokolü bir dizi toplantı ve ziyarette bulunmak için Bursa'ya geldi. Çanakkaleli Kültür ve Turizm Bursa İl Müdürü Kamil Özer'e misafir olan Vali Aktaş akabinde Bursa Çanakkaleliler Kültür ve Yardımlaşma Derneğini ziyaret etti. Vali Aktaş, "Hemşehrilerimizin yoğun teveccühü ile karşılandım" derken herkesi Çanakkale'de çay, kahve içmeye beklediğini belirtti.
2022.05.25 07:44 - Son Güncellenme: 2022.05.25 17:54 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
İLGİLİ VİDEO
Vali Aktaş Çanakkaleliler ile buluştu (ÖZEL HABER)
ERCAN ÇALIŞIR / BURSADA BUGÜN
Çanakkale Valisi İlhami Aktaş ve beraberindeki heyet Bursa'da faaliyet gösteren Çanakkaleliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret etti.

Ziyarette Vali Aktaş'ın yanı sıra Çanakkale İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, Çanakkale İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Tahsin Saruhan, Çanakkale Sahil Güvenlik Komutanı Yarbay Ercan Oran, Çanakkale İl Göç İdaresi Müdürü Velican Doğru, Kültür ve Turizm Bursa İl Müdürü Kamil Özer, İnternet Gazetecileri Federasyonu Genel Başkanı Mesut Demir, İGF Çanakkale Temsilcisi Ömer Küçükkaya, Çanakkaleliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Veli Yalçın, Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Müdür Yardımcısı Mücahit Yıldız ile dernek üyeleri hazır bulundu.

Vali Aktaş, "Buraya bir toplantı vesilesiyle çalışma arkadaşlarımız ile Bursa'ya gelmiş bulunuyoruz. Toplantı bitiminde Çanakkaleli hemşehrilerimizin derneğini ziyaret edelim dedik. Buradan önce yine hemşehrimiz İl Kültür ve Turizm Müdürü'müze misafir olduk. Ev sahipliği ile etrafı görme şansımız oldu. Burada da hemşehrilerimizin yoğun teveccühü ile karşılandık. Birlik ve beraberliğinizin daim olmasını diliyorum. Çanakkale'ye geldiklerinde çay, kahve içmeye bekliyorum" ifadelerini kullandı.
