Vahide Perçin'e önemli görev

Vahide Perçin'e önemli görev

Oyuncular Sendikası'nın 4. Olağan Genel Kurulu'nun ardından yapılan seçim sonucunda sendikanın yeni Genel Başkanı Vahide Perçin oldu. Perçin, Genel Başkanlık koltuğunu oyuncu Demet Akbağ'dan devraldı.

2021.09.14 00:34 - Son Güncellenme: 2021.09.14 00:34 - Yaşam - HABER MERKEZİ
A
Vahide Perçin'e önemli görev

Oyuncular Sendikası 4. Olağan Genel Kurulu toplantısı Süleyman Seba Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşti. Sendika üyesi sanatçıların 4. Olağan Genel Kurul'da oylarını kullanmaları sonucunda sendikanın yeni Genel Başkanı Vahide Perçin olarak belirlendi. Perçin, Genel Başkanlık koltuğunu oyuncu Demet Akbağ'dan devraldı.

DEMET AKBAĞ'IN GÖREV SÜRESİ 1 YIL UZATILMIŞTI

Pandemi nedeniyle görev süresi bir yıl uzayan Demet Akbağ başkanlığındaki 3. Dönem Yönetim Kurulu üyeleri, idari ve mali açıdan ibra edildi. Tüzük değişikliklerine sıra geldiğinde de "Merkez Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve İş Yerinde Taciz ve Mobbing ile Mücadele Birimi" ve "Merkez Gençlik Birimi" oy birliği ile kabul edildi.

Yönetim Kurulu ve diğer kurullara seçilen isimlerin tamamı şöyle:

Yönetim Kurulu Üyeleri: Vahide Perçin, Sercan Gidişoğlu, Taner Rumeli, Ece Dizdar, Serdar Orçin, Öykü Karayel Bonomo, Atilla Gündoğdu, Berfin Zenderlioğlu, Emre Yetim.

Disiplin Kurulu: Yasemin Şişli, Tülay Günal, Arif Pişkin.

Denetleme Kurulu: Alper Atak, Buket Kubilay, Mustafa Tunay. 

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2021.09.14 00:34 - Son Güncellenme: 2021.09.14 00:34 - HABER MERKEZİ
A