Uzman çavuş barda dehşet saçtı! Kadını zorla götürmek isteyince...

Uzman çavuş barda dehşet saçtı! Kadını zorla götürmek isteyince...

Adana'da gece saatlerinde yaşanan olay, kentte büyük yankı uyandırdı. İzinli olarak şehirde bulunan bir uzman çavuşun, gittiği eğlence mekanında yaşanan tartışma sonrası beylik tabancasıyla ateş açması sonucu iki kişi yaralandı. Olayın ardından kaçmaya çalışan şüpheli, kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı ve tutuklandı.

2026.06.16 12:31 - Son Güncellenme: 2026.06.16 12:31 - Güncel - İHA
A
Uzman çavuş barda dehşet saçtı! Kadını zorla götürmek isteyince...

Saldırının, bar çıkışında başlayan bir talep ve reddedilme sonrası büyüyen tartışma nedeniyle meydana geldiği iddia edildi.

Bar Çıkışında Başlayan Tartışma Silahlı Saldırıya Dönüştü

Olay, Adana'nın Seyhan ilçesi Kurtuluş Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde bulunan bir eğlence mekanının önünde yaşandı. İddiaya göre Hakkari'de görev yapan uzman çavuş Mehmet C., izinli olduğu süre içinde bir barda vakit geçirdi.

Mekandan ayrılmak üzereyken çalışanlardan Buse S.'yi yanında götürmek isteyen Mehmet C.'nin talebi, genç kadın tarafından reddedildi. Bu durumun ardından taraflar arasında sözlü tartışma başladı.

Kısa sürede büyüyen gerilim, mekandaki diğer çalışanların da dahil olmasıyla kavgaya dönüştü.

Beylik Tabancasıyla Ateş Açtı: İki Kişi Yaralandı

Tartışmanın kontrolden çıkması üzerine Mehmet C.'nin yanında bulunan beylik tabancasını çekerek ateş açtığı öne sürüldü. Açılan ateş sonucu Buse S. ile iş yeri çalışanı Muhammet Ş. vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı.

Kanlar içinde yere yığılan iki kişi için çevredeki vatandaşlar durumu hemen sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye sevk etti.

Yaralıların sağlık durumlarına ilişkin hastanede tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

Kaçmaya Çalışan Şüpheliyi Trafik Polisi Yakaladı

Silah seslerinin duyulması üzerine bölgede görev yapan bir trafik polisinin hızla olay yerine yöneldiği ve kaçmaya çalışan şüpheliyi kısa sürede yakaladığı belirtildi.

Gözaltına alınan Mehmet C., emniyete götürülerek ifadesi alındı. Şüphelinin burada yaptığı savunmada, "Çok içmiştim, ne olduğunu hatırlamıyorum. Vurduğum kişileri tanımıyorum" dediği öğrenildi.

Mahkeme Kararı: Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli, adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkarılan Mehmet C., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü şekilde sürdüğü bildirildi.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2026.06.16 12:31 - Son Güncellenme: 2026.06.16 12:31 - İHA
A