Uyuşturucunun etkisindeki genci gasp etti!
Antalya'da uyuşturucu etkisinde olduğu iddia edilen kişi hırsızlığa uğradı. Uyuşturucunun etkisiyle kendinden geçen şahsın telefonu bir yankesici tarafından gasp edildi. O anlar cep telefonu ile saniye saniye kaydedildi.
2024.10.17 15:47 - Son Güncellenme: 2024.10.17 15:48 - Güncel - İHA
Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Yeşildere Mahallesi'nde yaşanan olay sosyal medyada gündem oldu. Uyuşturucu madde etkisinde olduğu iddia edilen kişi, ayaktayken kendinden geçti. Kendinden geçmiş bir vaziyetteyken yanına kimliği belirsiz bir kişi yaklaştı.
HIRSIZLIK ANINI SANİYE SANİYE KAYDETTİ
Gencin kendinden geçtiğini fark eden şahıs, usulca arka cebinde bulunan cep telefonunu alarak uzaklaştı. O anlar ise tesadüfen madde etkisindeki gencin videosunu çeken bir vatandaş tarafından saniye saniye kaydedildi. Sosyal medyada yayılan görüntüler, en çok izlenenler arasına girdi.
Öne Çıkan Galeriler

Öne Çıkan Videolar
-
01:03
-
02:33
-
01:56
-
00:14
-
02:07
En Çok Okunanlar
- Bursa Uludağ'da otel yangını kontrol...
- Uludağ'daki yangından acı haber! Baba-oğul...
- Bursa'da da fabrikası olan dev holdingde...
- Bursalılar dikkat uyarılar peş peşe...
- Uludağ'da yanan Kervansaray Otel kimin?
- Emeklinin beklediği haber! TBMM'den geçti
- Bakan açıkladı! Uludağ'da yanan otelle...
- İşte Uludağ'da hayatını kaybeden Berkin...
- Bursa'nın en kapsamlı davası yarın başlıyor!
- Bursa'da ehliyetsiz sürücü dehşet saçtı: 4...
- MHP tarih verdi! Devlet Bahçeli mesaiye...
- Başkan Bozbey BUSKİ'nin güncel borcunu...
- Bursa Uludağ'daki otel yangınında can...
- Meteoroloji'den Bursa'ya yeni uyarı! (27...
- Uludağ'da yanan otelle ilgili kafa...