Uyurken üzerine tonlarca hafriyat dökülen operatör öldü

Uyurken üzerine tonlarca hafriyat dökülen operatör öldü

MARDİN'in Dargeçit ilçesi Cehenem Deresi'nde yapımı süren Ilısu baraj şantiyesinde makina operatörü olarak çalışan 36 yaşındaki Halit Kaya, üzerine tonlarca hafriyatın dökülmesi sonucu yaşamını yitirdi. 3 çocuk babası Kaya'nın cesedi otopsi için Mardin Devlet Hastanesine kaldırıldı. Cumhuriyet savcısı olayla ilgili soruşturma başlattı.

2012.09.05 11:15 - Son Güncellenme: 2012.09.05 11:15 - Yaşam
A
Uyurken üzerine tonlarca hafriyat dökülen operatör öldü

Dergeçit ilçesi yakınlarındaki Cehennem Deresinde yapımı süren Ilısu baraj şantiyesinde hafriyatın bulunduğu yerde uyuyan makina operatörü 36 yaşındaki 3 çocuk babası Halit Kaya'nın üzerine, bugün sabah saat 04.00'te sıralarında arkadaşları, orada uyuduğunu bilmeden iş makinaları ile tonlarca hafriyat döktü. Daha sonra Halit Kaya'nın orada uyuduğunun öğrenilmesi ve şantiyede aranıp bulunmaması üzerine, dökülen hafriyat makinalarla kaldırılınca üzücü olayla karşılaşıldı. Şırnak'ın Güçlükonak ilçesi Düğünyurdu Köyü nufusuna kayıtlı Halit Kaya'nın cansız bedeni çıkarıldı.

Dargeçit Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Kaya'nın hafriyat altında ölümü ile ilgili Dargeçit Cumhuriyet savcılığı soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında Kaya'nın cesedi otopsi için Mardin Devlet Hastanesine gönderildi.
 

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2012.09.05 11:15 - Son Güncellenme: 2012.09.05 11:15 - Zeynep Çelik
A