USTAOĞLU SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Bursa Büyükşehir Belediyesi Meclis eski üyelerinden Recai Ustaoğlu, Acemler'deki Mezarlıklar Şube Müdürlüğü önünde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.
2011.02.24 14:02 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Spor - HABER MERKEZİ
Bursa'da güreş sporunun gelişmesine büyük katkılar sağlayan ve bir dönem Güreş Federasyonu Başkanlığı'na yapan Recai Ustaoğlu, evinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirmişti. Ustaoğlu için Acemler'deki Mezarlıklar Şube Müdürlüğü önünde cenaze töreni düzenlendi. Törene Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti Milletvekili Altan Karapaşaoğlu, AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın, Bursa Kent Konseyi Başkanı Mehmet Semih Pala, geçen dönem milletvekilleri Şevket Orhan ve Zafer Hıdıroğlu ile Büyükşehir Belediyesi personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Altepe, Ustaoğlu'nun çok değerli biri olduğuna değinerek Bursa'da güreş sporunun gelişmesine çok önemli katkı sağladığını söyledi. Ustaoğlu'nun cenazesi burada kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilmek üzere İzmit'e gönderildi.
Öte yandan Ustaoğlu'nun cenaze törenine katılanlar, Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitiren ve kimsesi olmadığı öğrenilen Feridun Bozacıoğlu adlı vatandaşı da son yolculuğuna uğurladı.
Öne Çıkan Galeriler

Öne Çıkan Videolar
-
01:02
-
00:47
-
00:52
-
00:12
-
04:36
En Çok Okunanlar
- Bursalılar kar yağışına doyacak! Vortex...
- Bursa'da cinayet gibi kaza kamerada
- Bursa'daki ünlü restoranda mide bulandıran...
- Bursa'da benzinle sobayı harlamak isterken...
- Bursa Ulu Cami önünde olmadığı ortaya...
- Korkunç olay! " Necla teyzeyi diri diri...
- Dönerciden skandal hareket! O görüntüsü...
- Kayseri'den Bursa'ya geliyordu: Herkes onu...
- Bursa'da silahla ormanda heyecan arayan...
- Bursa'da Ramazan pidesi fiyatı belli oldu!
- Bursa'da bir devir resmen kapandı! İşte...
- Bursa'da zincirleme kaza: Can pazarı yaşandı!
- Santorini artık depremi bekliyor:...
- Bursa'da cesedi bulunan Porto Rikolu...
- Ev almak isteyenler bu haber size! Şartlar...