Uşak'ta iplik fabrikasında yangın çıktı

Uşak'ta iplik fabrikasında yangın çıktı

Uşak Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir tekstil fabrikasında yangın çıktı.

2022.08.22 10:03 - Son Güncellenme: 2022.08.22 10:32 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Uşak'ta iplik fabrikasında yangın çıktı
01:00 Uşak'ta iplik fabrikasında yangın çıktı

İLGİLİ VİDEO

Uşak'ta iplik fabrikasında yangın çıktı

Uşak Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren iplik fabrikasında çıkan yangına 2 saattir çok sayıda ekiple müdahale ediliyor.

Edinilen bilgiye göre; sabah saat 08.30 sıralarında Uşak Tekstil OSB'de faaliyet gösteren tekstil fabrikasında yangın çıktı. Geri dönüşüm malzemelerinden iplik üretimi yapılan fabrikada, henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın kısa sürede tüm binayı sardı. Yükselen dumanların kentin birçok noktasından görülebilen yangına, Uşak Belediyesi, Uşak Tekstil OSB ve Uşak Deri ve Karma OSB itfaiye ekipleri tarafından müdahale ediyor.

Bir taraftan yangına müdahale edilirken, diğer taraftan ise yanan iplik fabrikasındaki ürünlerin tahliyesine devam ediliyor. Çok sayıda ekibin katılımıyla yaklaşık 2 saattir yoğun bir şekilde müdahale edilen yangının kontrol altına alınabilmesi için çalışmalar sürüyor.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2022.08.22 10:03 - Son Güncellenme: 2022.08.22 10:32 - HABER MERKEZİ
A