Ürünlü'de kitap dostu kadınlar

Ürünlü'de kitap dostu kadınlar

Nilüfer Kent Konseyi Kadın Meclisi destekleriyle düzenlenen Ürünlü Kadın Derneği Kütüphanesi, kapılarını açtı.

2012.03.27 10:00 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Yaşam - HABER MERKEZİ
A
Ürünlü'de kitap dostu kadınlar

Nilüfer Kent Konseyi sosyal projelere destek olmaya devam ediyor. Ürünlü Mahallesi'nde Kadın Derneği tarafından kurulan kütüphane Nilüfer Kent Konseyi katkılarıyla açıldı. Davetlilerin açılışa kitapla geldiği törene Nilüfer Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Şazi Çavuşoğlu, Nilüfer Kent Konseyi Genel Sekreteri Mehmet Kartal, Akkılıç Kütüphanesi Koordinatörü Zeynep Terzioğlu ve Ürünlü Kadın Derneği Yönetimi ve üyeleri katıldı.
Nilüfer Belediyesi ve Kent Konseyi'nin eğitim ve sosyal projelerde her zaman destek verdiğini belirten Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Şazi Çavuşoğlu, kurulan kütüphanenin daha geniş bir arşive kavuşacağını kaydetti. Bölge halkının kütüphaneye sahip çıkmasını isteyen Çavuşoğlu, öğrenmenin yaşı olmadığını vurguladı.
Desteklerinden dolayı Nilüfer Belediyesi ve Nilüfer Kent Konseyi'ne teşekkür eden Ürünlü Kadın Derneği Başkanı Melek Dikme ise, "Kitaplar toplumların düşünsel güneşidir. Kitapları severek, okuyarak çağdaş ve kültürlü insan olabiliriz" dedi.
Konuşmaların ardından Çavuşoğlu ve Dikme birlikte kütüphanenin açılış kurdelesini birlikte kesti.  

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2012.03.27 10:00 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A