Ünlü yıldızlar, düğün sahnesi için sahilde bol bol öpüştü!

Ünlü yıldızlar, düğün sahnesi için sahilde bol bol öpüştü!

Pamela Anderson ile Tommy Lee'nin bir dönem magazin gündeminden düşmeyen ilişkisini anlatan 'Pam & Tommy' dizisinin başrollerini Lily James ve Sebastian Stan üstleniyor. İkili, efsane düğün sahnesi için sahilde bol bol öpüşürken objektiflere takıldı.

2021.06.24 11:04 - Son Güncellenme: 2021.06.24 11:04 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Ünlü yıldızlar, düğün sahnesi için sahilde bol bol öpüştü!

Hulu'nun Lily James ve Sebastian Stan'li 'Pam & Tommy' isimli dizisinden ilk görseller geçtiğimiz ay basına düşmüştü. Lily James'in Pamela Anderson'u Sebastian Stan'in ise Mötley Crüe'nun bateristi Tommy Lee'yi canlandırdığı Pam ve Tommy, duyurulduğu ilk günden beri merakla beklenen yapımların başında geliyor.

Pam & Tommy dizisi, tanışıktan 96 saat sonra evlenen aktris Pamela Anderson ile Mötley Crüe'nun bateristi Tommy Lee'nin çalkantılı ilişkisini konu ediyor.

Lily James'in Pamela Anderson'u Sebastian Stan'in ise Mötley Crüe'nun bateristi Tommy Lee'yi canlandırdığı dizide, ayrıca Seth Rogen, Nick Offerman, Taylor Schilling, Andrew Dice Clay, Mozhan Marnò gibi isimler eşlik ediyor.

MEŞHUR NİKAHLARINI CANLANDIRDILAR 

Lily James ve Sebastian Stan, Pamela Anderson ve Tommy Lee'nin meşhur nikahlarını yeniden canlandırırken görüntülendiler.

SANSASYONEL İLİŞKİ 

Pamela Anderson ve Tommy Lee'nin çalkantılı ilişkisi, balayı sırasında çektikleri seks kasetinin çalınıp yayınlanmasıyla daha da sansasyonel bir hâl almıştı.

SEKS KASETLERİ ÇALINDI 

Dizide çiftin seks kasetini çalan kişiyi başarılı komedyen Seth Rogen canlandırıyor. Seks kasetinin çalınması ve yayınlanması hikâyede önemli bir yere sahip olsa da, dizi kapsamını çok daha geniş tutacak ve çiftin hikâyesini, 1995'te tanıştıktan 96 saat sonra evlenmelerinden başlayarak anlatacak.

Pamela Anderson'ın seks kasetini yayınlayan şirkete dava açmasıyla başlayan mahkeme sürecinin de hikâyenin parçası olması bekleniyor.

Oyuncular, hafta sonu Kaliforniya, Ventura County'deki Oxnard State Beach Park'ta çekim yaparken okyanusta tutkuyla öpüşürken görüldü.

PROTEZ GÖĞÜS KULLANDI 

Başarılı oyuncu Lily James, Pamela Anderson'un dikkat çeken görünümünü canlandırmak için dizide protez göğüs kullandı.

Gerçek düğün, 1995 yılında Meksika'nın Cancun kentinde, Pamela ve Tommy'nin tanıştıktan sadece 96 saat sonra sadece sekiz misafirin önünde gerçekleşti.

Dizi pek çok kişide heyecan yaratsa da hikayesi gözler önüne serilecek olan Pamela Anderson'un bu durumdan hiç hoşlanmadığı bilinen bir gerçek.

Pamela Anderson, bu diziyi hiç onaylamadığını başrolleri üstlenen Lily James ve Sebastian Stan'in adlarını daha önce duymadığını dile getirdi.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2021.06.24 11:04 - Son Güncellenme: 2021.06.24 11:04 - HABER MERKEZİ
A