Ünlü yıldız, Kim Kardashian'dan boşanmadan Irina Shayk ile yakalandı

Ünlü yıldız, Kim Kardashian'dan boşanmadan Irina Shayk ile yakalandı

Şarkıcı Kanye West, Kim Kardashian ile olan 7 yıllık evliliğini bitirme kararı almıştı. Henüz boşanmadan yeni bir aşka yelken açan West geçtiğimiz günlerde model Irina Shayk ile yakalandı. Çift görüntü vermek istemediği için çeşitli yöntemlerle yüzlerini gizlemeye çalıştılar.

2021.06.10 11:14 - Son Güncellenme: 2021.06.10 11:15 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Ünlü yıldız, Kim Kardashian'dan boşanmadan Irina Shayk ile yakalandı

Kim Kardashian'la boşanma aşamasında olan Kanye West ile Irina Shayk yakınlaştığı hatta yeni bir aşka yelken açtığı ileri sürülmüştü. Çift hakkındaki iddianın ardından birlikte görüntülendi.

AŞK BELGELENDİ

'DeuxMoi' adlı Instagram hesabından yapılan paylaşımlarla son olarak Bradley Cooper ile aşk yaşayan Irina Shayk ile Kanye West'in gizlice aşk yaşadığı ileri sürülmüştü. 35 yaşındaki model Shayk ile 44 yaşındaki West, Paris'te romantik bir akşam yemeği yedi. Basın mensuplarından köşe bucak kaçan çift, özel jetle New York'a geldikleri sırada havalimanında görüntülendi.

YÜZLERİNİ GİZLEMEK İÇİN ŞEKİLDEN ŞEKLE GİRDİLER

Dünyaca ünlü şarkıcı West, görüntülenmemek için otomobilini uçağının yanına kadar getirtse de başarılı olamadı. Ünlü model de evine giriş yaparken görüntü vermemek için ceketiyle yüzünü gizlemeye çalıştı.

KARDASHIAN VE KANYE BOŞANIYOR

Reality show yıldızı Kim Kardashian, 2014 yılında evlendiği ve 4 çocuğunun olduğu rapçi Kanye West, şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma kararı aldı. West geçen yıl ABD başkanı olmak için başarısız bir girişimde bulunduğu sırada çiftin ilişkilerinde zorluklar yaşadığı ileri sürülmüştü.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2021.06.10 11:14 - Son Güncellenme: 2021.06.10 11:15 - HABER MERKEZİ
A