Ünlü sunucu Murat Başoğlu darp edildi

Ünlü sunucu Murat Başoğlu darp edildi

2017'de yeğeni Burcu Başoğlu ile teknede uygunsuz bir şekilde yakalanan ve ardından hakkında dava açılan ünlü sunucu Murat Başoğlu, gittiği spor salonunda istenmemesi sebebiyle darp edildi.

2021.06.22 09:40 - Son Güncellenme: 2021.06.22 10:01 - Magazin
A
Ünlü sunucu Murat Başoğlu darp edildi
03:54 Murat Başoğlu skandalı

İLGİLİ VİDEO

Murat Başoğlu skandalı

Ünlü sunucu Murat Başoğlu, 2017 yılında Bodrum'da yeğeni Burcu Başoğlu ile teknede uygunsuz bir şekilde objektiflere yansımıştı. Skandal olayın ardından Murat Başoğlu ve yeğeni Burcu Başoğlu, eşlerinden boşanmak zorunda kaldı.

KİRALAYACAK EV BULAMADI

Büyük skandalın ardından birçok yerde istenmeyen Murat Başoğlu, eşinden ayrıldıktan sonra oturacak ev dahi bulamadı. Çok sayıda ev sahibi, Murat Başoğlu'na kapılarını kapattı. Olayın ardından çok az görüntülenen Başoğlu son olarak, spor yapmak için gittiği spor salonunda istenmedi.

SALONLA İLİŞİĞİ KESİLDİ

Skandal nedeniyle hala tepki gösterilen ünlü sunucu, spor yapmak için gittiği salonda, müşteriler tarafından tartaklandı. Magazin Burada'nın haberine göre, Bodrum Yalıkavak'taki bir spor salonuna gittiği öğrenilen Başoğlu'nun "Bu salonda seni istemiyoruz" diyen başka bir müşteri tarafından darp edildiği belirtildi. Başoğlu'nun yaşanan arbedenin ardından salondan çıkarıldığı ve spor salonu ile ilişkisinin kesildiği kaydedildi.

Diğer yandan Murat Başoğlu'nun tanınmamak için uzun süre sakalla da gezdiği biliniyordu.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2021.06.22 09:40 - Son Güncellenme: 2021.06.22 10:01 - Sevcan Sarıkaya
A