Ünlü şarkıcı Hadise'den annelik itirafı

Ünlü şarkıcı Hadise'den annelik itirafı

Ünlü şarkıcı Hadise, yaklaşık 4 aydır aşk yaşadığı sevgilisi Mehmet Dinçerler ile sanat fuarında objektiflere takıldı. Kıbrıs'taki konserinde anne olmak isteğini dile getiren Hadise, bu arzusunu tekrarladı.

2021.10.11 08:45 - Son Güncellenme: 2021.10.11 08:47 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Ünlü şarkıcı Hadise'den annelik itirafı

Bu yıl 16'ncısı gerçekleşen Contemporary İstanbul'a yoğun ilgi devam ediyor. Tersane İstanbul'da gerçekleşen etkinliğe ünlü şarkıcı Hadise, sevgilisi Mehmet Dinçerler ile katıldı.

"HAYRANLARIMI ÖZLEMİŞİM"

Gazetecilerin sorularını cevaplayan Hadise, "Mehmet de, ben de sanata meraklıyız" dedi. Konser maratonu da sorulan sanatçı, bugün İstanbul'da vereceği konser öncesi çok heyecanlı olduğunu belirterek, "Çok mutluyum. Sahneyi seviyorum biliyorsunuz, seyircimi özledim" dedi.

ANNELİK İTİRAFI

Kıbrıs konserinde çocuk özlemini dile getiren Hadise'ye, sevgilisinden evlilik teklifi alıp almadığı da soruldu. "Böyle haberler hep çıkıyor" diye konuşan sanatçı, "Doğru zamanda her kadın gibi ben de anne olmak isterim tabii ki." dedi.

"YETERİ KADAR CEVAP VERDİK"

Mehmet Dinçerler'in ailesinin kendisini istemediği yönündeki sorulara Hadise gülerken, Dinçerler ise "Yeteri kadar cevap verdik, teşekkürler" diyerek röportajı bitirdi.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2021.10.11 08:45 - Son Güncellenme: 2021.10.11 08:47 - HABER MERKEZİ
A