Ünlü şarkıcı Esra Özmen kendini Bursa'da Op. Dr. Tuncay Sezgin'e emanet etti (ÖZEL HABER)

Ünlü şarkıcı Esra Özmen kendini Bursa'da Op. Dr. Tuncay Sezgin'e emanet etti (ÖZEL HABER)

Daha önce Yeşilçam'ın efsane oyuncusu Afrodit lakaplı Banu Alkan'ın göz muayenesini gerçekleştiren Op. Dr. Tuncay Sezgin bu kez de ünlü şarkıcı ve sunucu Esra Özmen'in göz kapağı estetik operasyonunu yaptı. Sezgin operasyonla ilgili olarak, "Esra hanımın bizi tercih etmesinden mutluluk duydum. Bu operasyon bizim rutin operasyonlarımız arasında, genelde çok sıkıntılı olmayan bir süreç" şeklinde konuştu.

2021.01.26 08:38 - Son Güncellenme: 2021.01.26 09:25 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Ünlü şarkıcı Esra Özmen kendini Bursa'da Op. Dr. Tuncay Sezgin'e emanet etti (ÖZEL HABER)
02:52 Ünlü şarkıcı Esra Özmen kendini Bursa'da Op. Dr. Tuncay Sezgin'e emanet etti (ÖZEL HABER)

İLGİLİ VİDEO

Ünlü şarkıcı Esra Özmen kendini Bursa'da Op. Dr. Tuncay Sezgin'e emanet etti (ÖZEL HABER)

EZGİ KAYI / BURSADA BUGÜN

Uzun yıllardır göz kapağı estetiği geçirmek isteyen ve konuyla ilgili pek çok araştırma yapan ünlü şarkıcı Esra Özmen, Özel Bursa Anadolu Hastanesi'nde ameliyat olma kararı aldı.

Araştırmaları sonucunda sosyal medyadan Op. Dr. Tuncay Sezgin'i bulan Esra Özmen, yıllardır korkuyla baktığı bu ameliyata, ünlü hekim sayesinde evet dedi.

Daha önce de Yeşilçam'ın efsane oyuncusu Afrodit lakaplı Banu Alkan'ı muayene eden Tuncay Sezgin, operasyonu ve süreci Bursada Bugün'e anlattı.

"SIKINTILI OLMAYAN BİR SÜREÇ"

Op. Dr. Sezgin, "Esra hanımın üst ve alt göz kapağında bazı sorunlar söz konusu bu nedenle benimle iletişime geçti. Ben de buna yönelik müdahaleleri yapacağım. Üst ve alt göz kapağına estetik operasyon yapacağız. Bu operasyon bizim rutin operasyonlarımız arasında, genelde çok sıkıntılı olmayan bir süreç. Operasyon sonrasında göz çevresinde morluklar, şişlikler olacak ancak bu kısa bir süreç. İyileşme aşamasında bunların olması normal. Bu süreçte kendisiyle iletişim içerisinde olacağız."

"YÜZÜME İLK DEFA BIÇAK DEĞECEK"

Ünlü şarkıcı ve sunucu Esra Özmen, hastane odasında verdiği röportajda, Tuncay Sezgin'i sosyal medya üzerinden bulduğunu ve başarılarını görünce yıllardır ertelediği ameliyata evet dediğini ifade etti. Özmen, "Şu an çok mutluyum, Tuncay bey ve hastane personeli çok ilgili, hastane çok temiz ve güzel ama çok heyecanlıyım. İlk defa yüzüme bir bıçak değecek. Benim göz altı problemim hep vardı bu genetik bir şey, yaşa bağlı olarak ortaya çıkmadı. Ama ben çok korktuğum için ertelemiştim. Kendimi seviyorum ve aynaya baktığımda gördüğümden mutluyum. Ama tabii yaş almanın da etkisiyle kolojen eksikliği gibi faktörlerle, torbalanma ve kırışıklıklar artmaya başlayınca gözüme batar hale geldi, artık vakti geldiğini düşündüm. Daha sonra Instagram üzerinden Tuncay hocayı buldum ve ona ulaştım. Bu benim yeni araştırdığım bir konu değil, senelerden bununla ilgileniyorum. Bu operasyonu bir göz doktorunu yapması gerektiğini düşündüm ve edindiğim bilgiler bu yöndeydi. Tuncay hocanın yaptığı çalışmaları ve hastaları gördüm, daha sonra ben İstanbul'dayken kendisiyle görüntülü olarak görüştüm ve yapılacakları bana detaylı olarak anlattı. Şu ana gelene kadar tüm korkumu yenmiştim ama ameliyat anında bir heyecan tabii ki var" şeklinde konuştu.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2021.01.26 08:38 - Son Güncellenme: 2021.01.26 09:25 - HABER MERKEZİ
A