ÜNLÜ SANATÇILAR İLE 23 NİSAN COŞKUSU
TRT tarafından Bursa'da organize edilen '33. Uluslar arası 23 Nisan Çocuk Şenliği' kapsamında sahne alan Atiye ve Yüksek Sadakat Grubu, söyledikleri şarkılarla dünya çocuklarına unutulmaz bir gün yaşattı.
2011.04.24 12:29 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
Merinos AKKM Osmangazi Salonu'nda Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen konsere, 38 farklı ülkeden Bursa'ya gelen yüzlerce çocuk ve onları evlerinde ağırlayan aileler katıldı. Orhangazi Salonu'na ve tören alanına dev ekranlar kurularak salona giremeyenlerinde izlemelerinin sağlandığı konser, TRT tarafından canlı olarak dünyaya aktarıldı. Konserin ilk bölümünde sahneye çıkan genç sanatçı Atiye, söylediği hareketli şarkılarda dinleyenleri eğlendirdi. Dans grubuyla birlikte birbirinden değişik dans figürleri sergileyen Atiye, söylediği İngilizce ve Türkçe şarkılarla çocukları ve dinleyenleri coşturdu.
Konserin ikinci bölümünde ise bu sene Türkiye'yi Eurovision Yarışması'nda temsil edecek olan 'Yüksek Sadakat' Grubu sahne aldı. Türk rock müziğinin sevilen sesi olan Yüksek Sadakat, seslendirdiği şarkılarla çocuklara ve izleyenlere müzik ziyafeti çektirdi. Eurovision'da seslendirecekleri 'Live it up' şarkısıyla konsere başlayan Yüksek Sadakat Grubu, sahne performansıyla izleyenlerden alkış aldı.