Ünlü rallici, sevgilisine şiddet iddiasıyla gündemde

Ünlü rallici, sevgilisine şiddet iddiasıyla gündemde

Kadına yönelik şiddet, bu kez magazin dünyasında yüzünü gösterdi. Daha önce Ivana Sert'i tartakladığı iddia edilen ünlü rallici Can Çelebi ile ilgili şok bir iddia daha ortaya atıldı. Çelebi'nin, güzellik uzmanı olan sevgilisi Kübra Senemay Kılıçoğlu, mahkemeye giderek şiddet gördüğünü anlattı. Karşılıklı suçlamalar üzerine Çelebi'ye 1 ay uzaklaştırma cezası verildi.

2021.03.05 09:12 - Son Güncellenme: 2021.03.05 10:15 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Ünlü rallici, sevgilisine şiddet iddiasıyla gündemde

İstanbul'da savcılığa başvuran güzellik uzmanı Kübra Senemay Kılıçoğlu, 2 yıllık sevgilisi Can Çelebi'den şikâyetçi oldu.

Ünlü rallici Çelebi'nin evinde şiddete maruz kaldığını öne süren Kılıçoğlu, "Can eve girdiğim gibi boynumu sıkıp 'Seni öldürürüm' diyerek tehdit etti. Beni yerde sürükledi" dedi.



"YUMRUK ATTI"

Çelebi de asıl kendisinin şiddete uğradığını belirterek, "Evimin kapısını yumruklayıp küfür etti. Kapıyı zorlayıp girdi, burnuma yumruk attı" diye konuştu.

Karşılıklı suçlamalar üzerine Çelebi'ye 1 ay uzaklaştırma cezası verildi.

Tedbir süresi bitince genç kadın, rallicinin birlikte işlettikleri güzellik merkezinin kamerasından kendisini izlediğini ve göz hapsinde tutarak psikolojik şiddet uyguladığını iddia edip uzaklaştırmanın uzatılmasını istedi.

Ancak mahkeme bu talebi kabul etmedi.

Can Çelebi daha önce de eski sevgilisi Ivana Sert'i tartakladığı iddiasıyla gündeme gelmişti.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2021.03.05 09:12 - Son Güncellenme: 2021.03.05 10:15 - HABER MERKEZİ
A