Ünlü oyuncudan garip açıklama: Horlama sesi huzur veriyor

Ünlü oyuncudan garip açıklama: Horlama sesi huzur veriyor

YouTube üzerinden yayınlanan bir programda konuşan Oyuncu Defne Kayalar "Hiç kendi horlama sesine uyandın mı?" verdiği yanıtta kendisine huzur verdiğini söyleyerek "Horlayan birinin olduğu yerde bir problem yoktur hissiyatı geliyor bana" dedi.

2020.12.26 23:17 - Son Güncellenme: 2020.12.26 23:25 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Ünlü oyuncudan garip açıklama: Horlama sesi huzur veriyor

Bir Başkadır'da psikiyatrist Peri karakterine hayat veren Defne Kayalar, 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programında konuştu.

İzmirli olarak bilinmesine rağmen İzmir'le hiçbir ilgisinin olmadığını söyledi. Kayalar, "İzmirli bir sevgilim bile olmadı. Doğma büyüme Ankaralıyım" sözleriyle güldürdü.

"Evlilik aşkı öldürüyor mu?" sorusuna ünlü oyuncu, "Evlilik aşkı öldürmüyor, evliliğin içindeki başka şeyler öldürüyor aşkı. Bir başkası adına varsayımda bulunmak bu örneklerden bir tanesi ve terapinin çok faydası oluyor" yanıtını verdi.

Herhangi bir mecrada sahte hesabı bulunmadığını belirten Kayalar, "Özellikle Twitter'da sahte hesaba çok ihtiyaç duyuyorum ancak kendi hesabımla kesinlikle karıştırırım diye sahte hesap açmıyorum" şeklinde konuştu.

"Hiç kendi horlama sesine uyandın mı?" sorusuna "Uyanmadım" karşılığını veren oyuncu, horlama sesinin kendisine huzur verdiğini şu sözlerle açıkladı: "Horlayan birinin olduğu yerde bir problem yoktur hissiyatı geliyor bana"

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2020.12.26 23:17 - Son Güncellenme: 2020.12.26 23:25 - HABER MERKEZİ
A