Ünlü oyuncu koronavirüsle mücadele ediyor

Ünlü oyuncu koronavirüsle mücadele ediyor

Hollyoaks dizisi ile üne kavuşan 28 yaşındaki İngiliz oyuncu Stephanie Davis, koronavirüse yakalandı. Yaşadıklarını takipçileriyle sosyal medya hesabından paylaşan oyuncu, gösterdiği belirtileri ve zorluklarını anlattı.

2021.07.05 09:11 - Son Güncellenme: 2021.07.05 09:13 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Ünlü oyuncu koronavirüsle mücadele ediyor

Dünya genelinde 4 milyon insanın canına mal olan koronavirüs ortaya çıkan varyantların da etkisiyle İngiltere'de yeniden tırmanışa geçmiş durumda. Özellikle Hindistan'da etkisini artıran Delta mutasyonu İngiltere'de oldukça sıkıntılı süreç yaşatıyor.

Ülkedeki vaka sayılarındaki artış uzmanları endişelendirirken hastanelerin doluluk oranları da artış gösteriyor. Koronavirüse yakalanan son isim Hollyoaks dizisi ile üne kavuşan İngiliz oyuncu Stephanie Davis oldu. Davis ambulansla hastaneye kaldırılırken, astım hastası olan oyuncu yaşadıklarını Instagram üzerinden yaptığı paylaşımlar ile açıkladı.

SEMPTOMLARINI AÇIKLADI 

Takipçilerinden gelen sorular üzerine semptomlarını açıklayan 28 yaşındaki oyuncu, baş ağrısı, sinüs ağrısı ve göğüs ağrısı şikayeti olduğunu belirtti. Davis ayrıca nefes almakta da zorluk çektiğini açıkladı.

Ünlü oyuncu Instagram üzerinden yaptığı paylaşımda "Hiç iyi değilim, az önce biraz morfin aldım ve bu gerçekten acıma yardımcı oldu. Neler olduğunu bilmiyorum ama yemek borumda ve göğsümde şiddetli ağrılar oluyor ve bu hazımsızlık değil çünkü hiçbir şey yemedim. Cildimdeki ağrı en kötüsüydü, cildime dokunamıyordum ve göğsüm çok kötü, oksijen seviyem çok iyi değil. Birazdan doktorlar geldiğinde tekrar muayene olacağım" dedi. 

AŞI OLMADIĞI ANLAŞILDI

Hastaneden yapılan açıklamada Davids'e oksijen verildiği bilgisine yer verildi. Ayrıca genç oyuncunun sıvı takviyesi ve ağrı kesiciler ile tedavisinin sürdüğü açıklandı. Genç oyuncunun paylaşımları kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Virüs olan bu kareler sonrası Davis'in aşı olmadığı ortaya çıktı.

Pek çok kullanıcı ünlü ismin aşı olmamasını eleştirirken beklenen açıklama menejerinden geldi. Menejeri Davis'in Anafilaksi nedeniyle bugüne kadar aşı olmadığını duyurdu.

ANAFİLAKSİ NEDİR? 

Uzmanlara göre, Anafilaksi, hemen tedavi edilmesi gereken ciddi, potansiyel olarak hayatı tehdit eden alerjik bir reaksiyondur.Anafilaksi, hastanın tansiyonunun aniden düşmesine ve solunum yollarının daralmasına neden olur. Bu da hem nefes almayı hem de vücudun oksijen ihtiyacını karşılamasını engeller.

STEPHANIE DAVIS KİMDİR?

Kariyerine İngiliz televizyon dizilerinde küçük rollerle başlayan 28 yaşındaki İngiliz oyuncu Stephanie Davis, 2010 yılında BBC'de yetenek araştırması Over the Rainbow'da yarıştı. Model ve televizyonu Jeremy McConnell ile çalkantılı ilişkileri nedeniyle isimleri sık sık gündeme gelmiş, 2017 yılında oğulları Caben Albi dünyaya gelmişti. Ancak 1 yıl sonra McConnell, Davis'e saldırıdan suçlu bulunmuştu. 

Geçmişte ruhsal sağlık sorunları yaşadığını açıklayan oyuncu, alkol probleminden ve rehabilitasyona gittiğinden söz etmiş, Kasım 2019 yılında yüksek işlevli otizm teşhisi koyulmuştu. 2019 yılında ruhsal sorunları nedeniyle intihar teşebbüsünde bulunan oyuncu, ardından başkalarına yardımk etmek amacıyla vloglar çekmeye başlamıştı. 

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2021.07.05 09:11 - Son Güncellenme: 2021.07.05 09:13 - HABER MERKEZİ
A