Ünlü oyuncu İşçil, tatilin tadını böyle çıkardı!

Ünlü oyuncu İşçil, tatilin tadını böyle çıkardı!

Yaklaşık üç yıldır ekranlardan uzak olan oyuncu Bade İşçil, eski eşi Malkoç Süalp'tan olan oğlu Azur ile birlikte tatil sezonunu Bodrum Yalıkavak'ta açtı.

2021.07.09 14:52 - Son Güncellenme: 2021.07.09 14:52 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Ünlü oyuncu İşçil, tatilin tadını böyle çıkardı!

Bade İşçil, 2013 yılında dünyaevine girip 2016'da boşandığı iş insanı Malkoç Sualp ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Azur ile Bodrum tatiline devam ediyor.

Önceki gün yedi yaşındaki oğlu ile Yalıkavak'ta bir iskelede görüntülenen 37 yaşındaki oyuncu, denizin ve güneşin tadını çıkardı.

Azur'un site içerisindeki arkadaşlarıyla zaman geçiren Bade İşçil, formda görüntüsüyle dikkatleri üzerine çekti.

İskeleden çivileme diye tabir edilen şekilde suya atlayıp, çocuklar gibi eğlenen oyuncu, daha sonra güneşlendi.

"ŞU AN ANNE DEĞİLİM" 

Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda bir hastane çıkışı görüntülenen Bade İşçil, "Kadın hastalıkları bölümüne başvurdum. Rutin kontrole geldim, anne olduğum için" demişti.

Ünlü oyuncu, "Anne olduğum için" sözünün 'hamile' şeklinde algılanmaması için "Şu an anne değilim. Yanlış anlaşılmasın" açıklamasını yapma gereği duymuştu.

"YÜZLERCE EVİM YOK"

Bir süre önce de köpeği Mösyö'yü gezintiye çıkardığı Nişantaşı'nda objektiflere takılan İşçil, "Kendi yağımızda kavruluyoruz. Biz öyle turnayı gözünden vurmadık" sözlerinin sorulması üzerine konuya açıklık getirmişti.

37 yaşındaki oyuncu, "Allah'a şükür yani ne açıktayız ne bir şeyiz. Ama benim de öyle yüzlerce evim yok. Olana Allah bereket versin. Şimdi bu durumun nereye kadar devam edeceğini bilmiyorsak ekonomik davranmak gerek. Mantıklı olan küçülmeye gitmek. Henüz önümüzü görmüyoruz, zenginin de normal insanın da" ifadelerini kullanmıştı.

Bade İşçil, ünlü isimlerin bu dönemde 'tuzu kuru' bir hayat yaşadığı sanıldığı eleştirilerine ise ironi yaparak, "Tabii biz şampanyalarla yıkanıyoruz, hiç öyle bir sevdam olmadı" yanıtını vermişti.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2021.07.09 14:52 - Son Güncellenme: 2021.07.09 14:52 - HABER MERKEZİ
A