Ünlü model, genç sevgilisi ile gittiği partinin sonunu getiremedi

Ünlü model, genç sevgilisi ile gittiği partinin sonunu getiremedi

Ünlü model Megan Fox, uğruna 10 yıl evli kaldığı, çocuklarının babası Brian Austin Green'i terk ettiği genç sevgilisi Machine Gun Kelly'nin hızına yetişemiyor. Partinin sonunu getiremeyen Megan Fox, kapıdan sevgilisinin sırtında çıktı.

2021.06.27 10:01 - Son Güncellenme: 2021.06.27 10:04 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Ünlü model, genç sevgilisi ile gittiği partinin sonunu getiremedi

Megan Fox ve Machine Gun Kelly çifti, ABD basınının ilgi odağı olmaya devam ediyor. Megan Fox, genç sevgilisi Machine Gun Kelly'nin her konserinde ona eşlik ederek yanında oluyor.

Gece hayatına da son sürat devam eden çift, geçtiğimiz gün bir partiden çıkarken görüntülendi. Gecenin sonunda yürümekte zorluk çeken Megan Fox'u şarkıcı sevgilisi Machine Gun Kelly sırtına aldı.

Megan Fox ve Machine Gun Kelly son olarak Hollywood'daki bir parti sonrasında görüntülendi. Hayranlarının izdihamına uğrayan mekan, hınca hınç doldu. Gecenin sonunda yürümekte zorlanan sevgilisi Megan Fox'u sırtına alan Machine Gun Kelly centilmenliğiyle tam puan aldı.

Çift, 2020 yılının başlarında Midnight In The Switchgrass filminin setinde tanıştı. İlişkilerini Mayıs 2020'de duyurdular.

İkili geçtiğimiz günlerde, Los Angeles'ın Sherman Oaks bölgesinde beş yatak odalı ve beş banyolu bir malikaneye yerleşti.

 

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2021.06.27 10:01 - Son Güncellenme: 2021.06.27 10:04 - HABER MERKEZİ
A