Ünlü markanın cipsleri raflardan teker teker toplanıyor!

Ünlü markanın cipsleri raflardan teker teker toplanıyor!

Severek tüketilen ve özellikle çocukların iştahla yediği ünlü cips markasının ürünlerinde içeriğinde bulunan maddeden dolayı alerji tespit edildi. Tüm marketlerin raflarından tek tek toplanmaya başladı. Sakın ağzınıza bile sürmeyin. Tek lokmasında sağlığınızı olumsuz etkileyecektir.

2024.03.21 10:09 - Son Güncellenme: 2024.03.21 10:09 - Sağlık - HABER MERKEZİ
A
Ünlü markanın cipsleri raflardan teker teker toplanıyor!

Karar'ın haberine göre, Çocuk büyük demeden sevilerek tüketilen o cips markaları adeta zehir saçıyor. Uzmanlar son dakika olarak uyardı. O markanın cipslerinde alerjiyi tetikleyen madde saptandı. Tek lokması ile zehirlenebilirsiniz. Ürünler market raflarından tek tek toplanmaya başladı. Sakın ağzınıza bile sürmeyin.

ÜNLÜ MARKANIN CİPSLERİ RAFLARDAN TOPLANIYOR

Yapılan son dakika uyarısına göre, Lidl marketlerinde satılan Snack Day tuzlu tortilla cipslerinde zararlı madde tespit edildi. İçeriğindeki alerji maddesinden dolayı satışları durduruldu. Almanya'nın en çok satış yapan marketlerinden biri olan Lidl, raflarındaki bu cips markası için geri çağırma sürecini başlattı.

SAKIN YEMEYİN! ALERJİ MADDESİ İÇERİYOR

Cipsin içeriğinde tespit edilen alerji maddesi insan sağlığını olumsuz etkileyebiliyor. Geri çağrılan ürünün 300 gramlık paketlerdeki Snack Day tuzlu tortilla cipsleri olduğu açıklandı. Marka tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Özellikle süt proteini alerjisi olan tüketicilerin dikkatine: Bu ürünü tüketmeden önce geri çağırma uyarısını göz önünde bulundurmalısınız. Süt proteini alerjisine sahip kişilerde oluşabilecek ciddi alerjik reaksiyonlar riskini en aza indirmek için ürünü tüketmemeniz önemlidir. Ancak süt proteini alerjisi olmayan tüketiciler için herhangi bir kısıtlama söz konusu değildir, ürünü güvenle tüketebilirler."

Geri çağrılan ürünle ilgili detaylar ise şu şekildedir: Ürün Adı: Snack Day Tuzlu Tortilla Cipsleri Gramajı: 300 gram paket Son Kullanma Tarihi: 14 Aralık 2024 Parti Numarası: 34045 0421

Diğer Sağlık ve Beslenme Haberleri için tıklayın


2024.03.21 10:09 - Son Güncellenme: 2024.03.21 10:09 - HABER MERKEZİ
A