Ünlü isimler Sortie'de bir araya geldi

Ünlü isimler Sortie'de bir araya geldi

Önceki akşam 'yaza merhaba' partisi düzenleyen Sortie'de yıldız yağmuru yaşandı. Partiye; Deniz Akkaya, Armağan Çağlayan, Özlem Yıldız, Gönül Yazar ve Pınar Aylin gibi isimler katıldı. İşte geceden notlar:

2013.05.02 11:40 - Son Güncellenme: 2013.05.02 11:41 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Ünlü isimler Sortie'de bir araya geldi

Önceki akşam 'yaza merhaba' partisi düzenleyen Sortie'de yıldız yağmuru yaşandı. Partiye; Deniz Akkaya, Armağan Çağlayan, Özlem Yıldız, Gönül Yazar ve Pınar Aylin gibi isimler katıldı.
İşte geceden notlar:
Deniz Akkaya ile Armağan Çağlayan partiye birlikte geldi. Akkaya'nın; Çağlayan'ın Sortie'de açtığı Adana Kazancılar Kebapçısı'nın işletmeciliğini üstlendiği öğrenildi.
Partiden, yardımcısının kolunda çıkan Gönül Yazar; "Buraya çok mutlu geldim ama ağlayarak çıkıyorum. Beni bir tek siz değerli gazeteciler anlar" dedi. Yazar, bu sırada sözünü kesen arkadaşını da fırçaladı: "Sen kimsin ki benim sözümü kesiyorsun! Burada koskoca Gönül Yazar konuşuyor!"
Tolga Savacı ile sevgilisi Nermin Bezmen, Sortie'de arkadaşlarıyla birlikte eğlendi. Mekan çıkışı ayakta durmakta zorlanan Tolga Savacı, bir görevli tarafından taksiye bindirildi. 

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2013.05.02 11:40 - Son Güncellenme: 2013.05.02 11:41 - HABER MERKEZİ
A