Ünlü işadamına eş şiddeti

Ünlü işadamına eş şiddeti

Karısı bıçakla saldırdı...

2012.12.13 10:28 - Son Güncellenme: 2012.12.13 10:28 - Yaşam
A
Ünlü işadamına eş şiddeti

Kendi ismi olan tekstil markasını yaratan 62 yaşındaki Malatyalı İşadamı Sabri Özel, 5 ay önce evlendiği bir çocuğunun annesi Arzu Özel'den bıçaklı saldırı ve şiddet gördüğü iddiasıyla boşanmak için dava açtı. Küçükçekmece Adliyesi 5. Aile Mahkemesi'ne başvuran işadamı, eşiyle birlikte oturdukları evlerinden ayrıldı ve eşi Arzu Özel için yeni oturacağı evine yaklaşmama kararı aldırdı.

BIÇAKLI SALDIRI GÜVENLİK KAMERASINDA
Daha önce yaptığı evlilikten bir çocuğu, evlilik dışı 3 çocuğu olan Arzu Özel, son evliliğini yaptığı Sabri Özel'den de bir çocuk sahibi oldu. İşadamının iddiasına göre bebeğinin de bulunduğu ortamda çıkan tartışmada eline aldığı bıçakla kocasına saldırmak istedi. Evdeki cam eşyalar ile kapıları kıran Arzu Özel'in saçtığı şiddet de güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Sabri Özel, boşanma davasına görüntüleri delil olarak sundu.

HER İKİ TARAFTAN KARŞILIKLI UZAKLAŞMA KARARI
Küçükçekmece 5. Aile Mahkemesi'nde çekişmeli olarak görülecek boşanma davası öncesinde Sabri Özel'in yanı sıra Arzu Özel'in de evden uzaklaştırma kararı aldırdığı öğrenildi.

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2012.12.13 10:28 - Son Güncellenme: 2012.12.13 10:28 - Zeynep Çelik
A