Ünlü iş adamına evinin önünde sopalı saldırı!

Ünlü iş adamına evinin önünde sopalı saldırı!

İzmir'in tanınmış iş adamlarından Mert Aydoğdu, Konak ilçesindeki Alsancak semtindeki evinin önünde 5 kişinin sopalı ve bıçaklı saldırısına uğrayarak ölümden döndü.

2017.04.22 12:29 - Son Güncellenme: 2017.04.22 12:30 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Ünlü iş adamına evinin önünde sopalı saldırı!

İzmir'de dış ticaretle uğraşan Mert Aydoğdu, Alsancak semtindeki evinin önüne aracını park etti. İddialara göre, bu sırada evinin önünde beyaz araçla 5 kişi indi. Bu kişiler, ellerindeki sopa ve bıçakla Mert Aydoğdu'ya saldırdı. İş adamı, aldığı üst üste darbelerle kanlar içerisinde kaldı. Darp edilen Aydoğdu, aldığı darbelerle vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanarak hastaneye kaldırıldı. 

Mert Aydoğdu, olay anını anlatarak, "Evime yaklaştım, arkadan takip eden araç durdu. İçinden inen 5 kişi sopalarla üstüme hucum etti. Kendime korumaya çalışsam da başaramadım" dedi. Mert Aydoğdu, tedavisinin ardından taburcu edildiğini de söyledi. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2017.04.22 12:29 - Son Güncellenme: 2017.04.22 12:30 - HABER MERKEZİ
A