Ünlü fotomodel leoparların saldırısına uğradı

Ünlü fotomodel leoparların saldırısına uğradı

Almanya'nın Nebra kasabasında gerçekleştirilen bir fotoğraf çekimi sırasında 36 yaşındaki fotomodel Jessica Leidolph, vahşi haycanların bulunduğu kafese girince dehşeti yaşadı. İki leoparın saldırısına uğrayan model hastanede yaşam savaşı verdiği öğrenildi.

2021.08.27 11:45 - Son Güncellenme: 2021.08.27 14:28 - Dünya - HABER MERKEZİ
A
Ünlü fotomodel leoparların saldırısına uğradı

Almanya'da gerçekleştirilen fotoğraf çekimi faciaya dönüştü. 36 yaşındaki fotomodel ve aynı zamanda hayvan hakları aktivisti Jessica Leidolph, Almanya'nın doğusunda yer alan bir hayvan bakım merkezine gitti. Eğlence sektöründe kullanılan vahşi hayvanların bulunduğu fotoğraf çekimi organizasyonu için kafese giren talihsiz kadın, 16 yaşındaki leoparlar Troy ve Paris'in saldırısına uğradı. 

Genç kadını parçalar şekilde saldırı gerçekleştiren leoparlar, Leidolph'ı ağır yaraladı. Çoğu kafa bölgesinde olmak üzere ağır yaralar alan genç kadın hastaneye kaldırıldı. Ünlü fotomodelin durumunun ciddiyetini koruduğu, hastanede yaşam savaşı verdiği olayda, yetkililer tarafından soruşturma başlatıldı.

Dpa haber ajansı, Alman polisinin leoparlardan birinin 48 yaşındaki sahibi Brigit Stache'ye odaklanarak olayı araştırdığını aktardı. Ayrıca  kafeste fotoğraf çekiminin ne için ve kim tarafından yapıldığının henüz belli olmadığı kaydedilirken, çekimde başka kimlerin olduğu, hangi güvenlik önlemlerinin alındığı da araştırılıyor. 

İki leoparın da Almanya'da daha önce Panasonic reklamlarında da kullanıldığı belirtilirken, ameliyattan sonra fotomodel Jessica, Bild gazetesine, "Tekrar tekrar yanaığımı, kulağımı, başımı ısırdı. Bilincimi kaybettikten sonra tek duyduğum şey helikopter sesiydi" dedi. 

Diğer Dünyadan Haberler için tıklayın


2021.08.27 11:45 - Son Güncellenme: 2021.08.27 14:28 - HABER MERKEZİ
A