Uncharted 5 geliştiriliyor olabilir

Uncharted 5 geliştiriliyor olabilir

Uncharted 5 olasılığı, PlayStation geliştiricisinin LinkedIn profilindeki ipuçları ile güçleniyor; Bend Studio ve Naughty Dog işbirliği söz konusu.

2023.12.21 14:40 - Son Güncellenme: 2023.12.21 14:41 - Teknoloji - HABER MERKEZİ
A
Uncharted 5 geliştiriliyor olabilir

merlininkazani.com'un haberine göre;

Bir PlayStation geliştiricisinin LinkedIn profilinde yapılan bir güncelleme Uncharted 5 için olumlu sinyaller veriyor. Uncharted serisi devam edebilir. Son yıllarda Uncharted serisine yeni bir eklemenin yapılacağına dair ısrarlı söylentiler bulunuyordu. Bu yılın başlarında Sony'nin seride yeni bir giriş yapılacağına dair ipuçları verdiği düşünülüyor. Tom Holland'ın başrolde olduğu Uncharted filmi ile birleştiğinde, önümüzdeki birkaç yıl içinde yeni bir Uncharted oyununun çıkışı kaçınılmaz gibi görünüyor.

Uncharted 5 Mümkün Olabilir: Yeni LinkedIn Buluntusu İpuçları Veriyor

Br LinkedIn profilinde ortaya çıkan bilgi, yeni bir PS5 Uncharted oyununun yaklaşık iki yıldır geliştirilmekte olduğuna işaret ediyor. İlginç olan, projenin Bend Studio (Days Gone ile tanınan, ancak daha önce Uncharted serisinin bir spin-off'u olan Golden Abyss üzerinde çalışmış olan) ve serinin asıl geliştiricisi Naughty Dog arasında bir işbirliği gibi görünmesi.

Adam Lawson'un LinkedIn sayfasındaki bilgiler, Bend Studio ve Naughty Dog'un son iki yıldır üzerinde çalıştığı belirtilmeyen bir projeye atıfta bulunuyor. Lawson, Bend Studio'da kıdemli oyun animatörü olarak görev yapıyor.

Bend Studio'nun iptal edilen çok oyunculu The Last of Us projesine destek verdiği ve bu projenin neden özel olarak bahsedilmediği belirsizliğini koruyor. Bu durum, Uncharted serisiyle ilgili söylentileri güçlendiriyor. Naughty Dog'un seriyi sonlandırdığını açıklaması, Bend Studio'nun Uncharted tecrübesiyle destek olabileceği fikrini ortaya çıkarıyor.

Ancak, şu an elimizde sadece spekülasyonlar var. LinkedIn bilgilerinin birkaç olası açıklaması bulunuyor ve fark edilmeyen başka detaylar da olabilir. Bu, sosyal medya platformlarındaki bilgileri yorumlarken dikkatli olmanız gerektiğini gösteriyor. Konuyla ilgili yetkililerden henüz herhangi bir açıklama gelmedi.

Diğer Teknoloji ve Bilim Haberleri için tıklayın


2023.12.21 14:40 - Son Güncellenme: 2023.12.21 14:41 - HABER MERKEZİ
A